Site-urile de lenjerie – bune pentru femei, bune si pentru barbati

Discutam nu cu mult timp in urma cu o amica despre utilitatea unor site-uri. Ea este o tipa care le are mai putin cu internetul, insa are o gandire logica. Mult prea logica as spune eu. Imi tot critica blogul meu in toate privintele. Probabil si-n privinta acestui articol …

Printre multe alte lucruri, ea mi-a spus o chestie: bai, nu ti se pare ca unele site-uri de lenjerie intima sunt facute parca pentru barbati? Mi-a dat ca exemplu http://www.lenjerie-star.ro. Ok, tipele dezbracate isi arata lenjeria, care lenjerie ar trebui sa fie cumparata. Scopul este pur comercial.

Totusi, un barbat (hai sa zicem mai pofticios) isi poate clati ochii cu ce vede p-aici. Ideea amicei mele era simpla: site-urile astea sunt facute in asa fel incat femeile sa le poata vizita alaturi de barbati. Nu era chiar misoginism, dar suna la modul: ea sa-l puna pe el sa comande de pe net, ca poate e mai atehnica.

Nu-mi dau seama cat are dreptate sau nu la modul general, dar la site-ul invocat cam asa e. Nu, sa nu va ganditi ca e ceva porno sau obscen. Dar este un site cu multe poze (direct pe prima pagina) si unde, sa recunoastem, in evidenta ies fotomodelele si nicidecum lenjeriile lor intime.

Oare un barbat e dezamagit de ceea ce vede si trece mai departe? N-as fi asa convins, ci dimpotriva. Ok, nu s-o pricepe el la lenjerie intima, dar isi poate arunca un ochi pe site. Si poate suporta sa stea langa prietena ori sotia lui cand aceasta e pe site cotrobaind prin el.

Legat de aceasta utilitate multipla a site-urilor, sa stiti ca se aplica si invers, site-urilor exclusiv masculine. E plin de muschi si de abdomene bine lucrate. O desfatare pentru femei, nu altceva.

Oare intentionat sunt concepute aceste site-uri? Sau e ceva intamplator? ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !