Site-uri feminine complete. Comoditate.

Discutam acum ceva timp cu o amica despre cumparaturile online. Ea este o tipa mai comoda de felul ei si totul este calculat la ea. Timpul este resursa ei cea mai pretioasa. Daca s-ar putea sa economiseasca 5 minute, doar 5 minute, ar face-o. Cumva.

Si imi spunea ca exista prea multe site-uri de cumparaturi online. Ca la tehnologie e destul de simplu: cauti un anumit model, dai pe agregatoare de preturi si vezi unde e mai ieftin. Si-l cumperi. La haine sunt zeci de magazine, sute de modele iar a parcurge macar un sfert din toate astea necesita enorm de mult timp. Pai si atunci unde e de fapt economia de timp?

Si mai e o problema in opinia acelei amice: domne, pe net gasesti magazine prea nisate: aici au numai genti, aici au numai incaltari. Asa, te duci intr-un magazin, le ai pe toate acolo, faci cumparaturile si ai plecat. OK, dai nitel mai mult pe produse, poate le gaseai mai ieftine in alta parte, dar timpul este uneori mai important ca banii. Adica time is money e pe bune la ea.

Eu, pe de alta parte, ii spuneam ca „damele” sunt mai norocoase in privinta magazinelor online. Sunt de 10 ori mai multe magazine de haine de dama. Concurenta mare, ofertele la ordinea zilei… Daca vrei sa cumperi haine barbatesti nu numai ca dai mai multi bani, dar sunt atat de putine magazine incat nu are niciun rost sa faca oferte prea mari. Ok, de vreo jumatate de an a inceput si in zona asta o mica goana dupa reduceri & stuff.

Ne contraziceam noi frumos acolo pana cand tipa constata ca discutia noastra durase o ora. Timp pierdut, bineinteles. La final ma roaga insa ceva: nu gasesti si mie un magaizn „cu de toate”. Un magazin unde ea, ca femeie, sa gaseasca de toate. Eu ma interesez la altcineva si aflu ca isi cumparase o geanta de la Saxara.ro . Si aflu ca magazinul are o gama variata de produse feminine. Exclusiv feminine. Exact ce trebuia sa aflu. Nu stiu daca amica mea (prima) si-a cumparat ceva de la Saxara, dar probabil la urmatoarea tura de shopping o va face.

Eu, ca de obicei, ma multumesc sa informez oamenii cu privire la magazinele online. E si asta o utilitate, nu? ­čÖé

NU stiu cat de utila v-a fost discutia asta, insa va anunt ca am terminat ce am avut de spus. Salutari CU DE TOATE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Site-uri feminine complete. Comoditate.

  1. Poate c─â ar fi interesant de realizat o baz─â de date cu toate produsele – tip Mall. Necazul e c─â, indiferent ce fel de tip de cump─âr─âturi faci – timpul se pierde ┼či nu prea reu┼čim s─â-l economisim c├ónd facem cump─âr─âturi. Economie de timp ┼či bani – faci doar atunci c├ónd nu cumperi nimic ­čÖé dar atunci ce rost ar mai avea at├ótea magazine fizice sau virtuale. Cu mici excep┼úii se presupune c─â doamnelor le place s─â fac─â cump─âr─âturi.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !