Site-uri feminine complete. Comoditate.

Discutam acum ceva timp cu o amica despre cumparaturile online. Ea este o tipa mai comoda de felul ei si totul este calculat la ea. Timpul este resursa ei cea mai pretioasa. Daca s-ar putea sa economiseasca 5 minute, doar 5 minute, ar face-o. Cumva.

Si imi spunea ca exista prea multe site-uri de cumparaturi online. Ca la tehnologie e destul de simplu: cauti un anumit model, dai pe agregatoare de preturi si vezi unde e mai ieftin. Si-l cumperi. La haine sunt zeci de magazine, sute de modele iar a parcurge macar un sfert din toate astea necesita enorm de mult timp. Pai si atunci unde e de fapt economia de timp?

Si mai e o problema in opinia acelei amice: domne, pe net gasesti magazine prea nisate: aici au numai genti, aici au numai incaltari. Asa, te duci intr-un magazin, le ai pe toate acolo, faci cumparaturile si ai plecat. OK, dai nitel mai mult pe produse, poate le gaseai mai ieftine in alta parte, dar timpul este uneori mai important ca banii. Adica time is money e pe bune la ea.

Eu, pe de alta parte, ii spuneam ca “damele” sunt mai norocoase in privinta magazinelor online. Sunt de 10 ori mai multe magazine de haine de dama. Concurenta mare, ofertele la ordinea zilei… Daca vrei sa cumperi haine barbatesti nu numai ca dai mai multi bani, dar sunt atat de putine magazine incat nu are niciun rost sa faca oferte prea mari. Ok, de vreo jumatate de an a inceput si in zona asta o mica goana dupa reduceri & stuff.

Ne contraziceam noi frumos acolo pana cand tipa constata ca discutia noastra durase o ora. Timp pierdut, bineinteles. La final ma roaga insa ceva: nu gasesti si mie un magaizn “cu de toate”. Un magazin unde ea, ca femeie, sa gaseasca de toate. Eu ma interesez la altcineva si aflu ca isi cumparase o geanta de la Saxara.ro . Si aflu ca magazinul are o gama variata de produse feminine. Exclusiv feminine. Exact ce trebuia sa aflu. Nu stiu daca amica mea (prima) si-a cumparat ceva de la Saxara, dar probabil la urmatoarea tura de shopping o va face.

Eu, ca de obicei, ma multumesc sa informez oamenii cu privire la magazinele online. E si asta o utilitate, nu? 🙂

NU stiu cat de utila v-a fost discutia asta, insa va anunt ca am terminat ce am avut de spus. Salutari CU DE TOATE tuturor 🙂

Comments

comments

One thought on “Site-uri feminine complete. Comoditate.

  1. Poate că ar fi interesant de realizat o bază de date cu toate produsele – tip Mall. Necazul e că, indiferent ce fel de tip de cumpărături faci – timpul se pierde şi nu prea reuşim să-l economisim când facem cumpărături. Economie de timp şi bani – faci doar atunci când nu cumperi nimic 🙂 dar atunci ce rost ar mai avea atâtea magazine fizice sau virtuale. Cu mici excepţii se presupune că doamnelor le place să facă cumpărături.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !