Site de piese auto

Se dau urmatoarele fraze:

1. Cumparaturile online economisesc timp.

2. Cumparaturile online sunt mai sigure, in online contand mai mult ca oriunde altundeva imaginea/brandul. Si aici vorbim de siguranta si la calitate, dar si la pret. Putem compara foarte usor preturile din alte magazine de profil.

3. Cumparaturile online sunt moderne si cool.

Nu stiu in ce masura sunteti de acord cu ele, eu sunt in mare parte. Unele cumparaturi online consuma insa timp: sa ne gandim la haine, care ne consuma al dracului de mult timp. Sau la genti ori alte chestii de dama. Sunt atatea site-uri si atatea posibilitati incat de fapt netul ne mananca timpul. Ok, vom alege in cunostiinta produsul dorit, dar dupa un timp petrecut in fata computerului. Ca sa nu mai zic de vesnica problema a marimilor: asta e prea mica, asta e prea mare.

Cu totul altfel stau insa lucrurile in cazul pieselor auto. Cumperi piesa X pentru modelul tau de masina, e originala, stii sigur ca „se potriveste”, iar daca stii s-o si montezi este ideal. Ai scapat de griji. Astepti acasa sa-ti vina. Si o cumperi si la un pret cat mai bun.

Un astfel de magazin online este http://www.bestautovest.ro/. Are piese auto, are vopseluri, are cam tot ce-ti poti dori. Iar la comenzi de peste 200 de lei (la asa ceva nu e o problema sa atingi suma asta) transportul este gratuit oriunde in tara.

Si inca un bonus: pe site, la rubrica contact, avem datele de contact exacte ale oamenilor cu care vom intra in legatura. Nu ni se da un mail d-ala sec cu contact@, ci vedem exact cu cine vorbim, avand chiar si poza lor. Este mult mai placut sa stii cu cine stai de vorba. Nu vorbesti cu site-ul, vorbesti cu un om care reprezinta acel site.

E de luat in seama acest site (ei au sediul in Arad). Si in general ma bucur ca exista acum magazine online si pe acest profil.

Salutari blogosferice tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !