De la altii: Sfaturi pentru un sistem de supraveghere pentru acasa

Sfaturi pentru un sistem de supraveghere pentru acasa

 

Un sistem de supraveghere pentru acasa nu este un lux pentru cei bogati, oricine doreste sa isi protejeze casa, proprietatile si familia poate sa achizitioneze elementele necesare pentru un sistem de supraveghere, preturile echipamentelor necesare fiind destul de accesibile – gasesti aici un magazin care iti ofera tot ce ai nevoie pentru un sistem de supraveghere.

Home Safe Home

In primul rand trebuie sa te hotarasti daca vrei un sistem de supraveghere pentru interior sau pentru exterior. Echipamentele necesare sunt specifice spatiilor in care se vor folosi. Un sistem de supraveghere pentru interior poate fi folosit pentru a supraveghea bona, muncitorii ce iti calca pragul sau alte persoane. Cel de exterior descurajeaza intrusii, camerele de exterior sunt mult mai vizibile, mai rezistente atat la intemperii cat si la asalturi.

Tot la subiectul camere de supraveghere ai la dispozitie mai multe modele de camere, atat ca forma cat si ca performanta. Pretul va depinde in functie de caracteristici, si de tip, ai de ales intre camere cu cabluri sau wireless, camere color sau alb negru, cu o rezolutie mai mare sau mai mica.

Odata ce ai camerele de supraveghere dorite trebuie sa le si conectezi la ceva. Un sistem de supraveghere este format din mai multe elemente, cele principale fiind camerele si DVR-ul, inregistratorul digital. DVR-ul inregistreaza si stocheaza toate imaginile captate de catre camerele de supraveghere. Cand alegi modelul dorit trebuie sa te gandesti cat de mare vrei sa fie sistemul tau de supraveghere, in functie de asta alegi un model cu 4, 5, 8, 16, 32 de canele etc, in functie de tipul de supraveghere pe care il vrei, permanent sau ocazional (in timpul noptii) trebuie sa te gandesti si la capacitate HDD-ului. Pretul variaza in functie de aceste elemente precum si alte lucruri legate de performanta.

Pe langa camere si DVR un sistem de supraveghere mai are nevoie si de diverse accesorii, suporturi, lentile, cabluri, mufe, surse de alimentare etc. Poti astfel sa alegi fiecare element in parte sau poti sa cumperi un kit complet pentru un sistem de supraveghere pentru acasa.

Comments

comments

One thought on “De la altii: Sfaturi pentru un sistem de supraveghere pentru acasa

  1. Pingback: De la altii: Sfaturi pentru un sistem de supraveghere pentru acasaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !