Sinistrat de Bucuresti

A nu avea net nu este un lucru dezirabil. Ok, unii oameni rezista (nu ma intrebati cum) fara net multe zile. Ei se lauda ca sunt „in real world”. Asa o fi. Si eu prefer la un moment dat o deconectare de genul. Merg la munte, merg la mare, parca nu duc lipsa netului. Da sa fiu in casa mea, in Bucuresti, si sa n-am net, e ceva de neconceput.

Si se pare ca acest cosmar chiar se intampla. Si continua (ce vedeti acum e o iluzie optica). Sa va explic cum sta treaba: ieri eram si eu pe net ca orice om blogger si stateam pe facebook, pregatind un nou articol. La un moment dat pica netu’. Direct. Aflu abia azi cauza: unul care e la butoane(are switch-ul) prin bloc face aranjamente si schimba instalatia electrica. Cica mai dureaza. Nu stiu cat.

Ieri toata ziua fara net, azi la fel. Sper sa se rezolve cumva… E adevarat, dimineata fusai la film si o amica cinefila m-a linistit: ea aseara n-a avut curent. Da, tot timpul se poate mai rau de atat :))

Partea trista e atunci cand lumea face misto de tine pe tema asta. Cum s-ar zice pe twitter, #momentulala cand prietenii fac misto de raul tau.

Nu, nu voi face reclama haterilor. Ci doar voi spune urarile lor.

Intai un hater (mai cioban de felu’ sau) imi zicea, foarte superior, ca el la tara are net, iar io in capitala n-am. Atat il duce capu’.

Ma apuc io sa zic asta unei heitarite (una la inceputuri in cariera heitaristica…dar care se anunta un heitar de succes). Si incepe ea s-o arda literar: mai bine in statul tau fruntas decat codas la oras. Heitareala literara, nu altceva.

Daca tot e s-o ardem literar, am zis sa merg mai departe: de ma voi scula pe multi am sa bloggaresc si eu. Ea raspunde cu: daca netu’ tau nu ne vrea, nici noi nu te vrem. I-am raspuns: sursa: alexandrulapusneanu.ro.

Cand i-am bagat si o strofa de poezie am lasat-o fara replica:

Cobori in jos, internet bland,
Alunecand p-o raza,
Cobori in casa si in gand
Si blogu-mi lumineaza.

O fi ea heitarita, dar la un moment ramane in pana de heitareli (trebuie sa aiba nitel antrenament).

Bineinteles ca si pe facebook face lumea misto. Dar acolo puteti sa va convingeti singuri.

Iar acum, ca sa nu ramana blogul complet parasit, am facut telefonul hotspot si am conectat laptopul la el. Scriu acest articol si ma voi deconecta. Asta e, d-aia am trafic pe telefon, sa-l folosesc.

Ah, da, o urare pentru toti heitarii: sa va pice la toti netul (in cap) si sa va pice si bloggurile cele noi (unde e cazu’ 😛 ).

Si sa inchei cu o intrebarE: ale cui or fi blestemele oare? Cumva de la Super-blog, de unde tocmai imi anuntasem retragerea? Si unde anuntasem ca voi scrie o pseudo-scrisoare de amor, in semn de protest fata de proba penibila data de o editura. Decat intreb, nimic mai mult 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si voi reveni cat de curand 😀

3 thoughts on “Sinistrat de Bucuresti

  1. Bloggerii adevarati au mai multe conexiuni de net la dispozitie. De rezerva. Iar tu puteai da o fuga sa faci liveblogging din RSS (ca sa dau un exemplu). Dar na’… daca nu te-a dus capu’ 😛 .

  2. Pingback: Câștigătorii premiilor sunt: | Spanac

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !