De la altii: Siguranta

De la altii: Siguranta

Traim intr-o lume in care siguranta noastra este pusa la incercare cu fiecare zi care trece, iar daca se pune problema locuirii intr-un mediu rural atunci si problemele sunt din ce in ca mai mari. De curand am primit drept mostenire o casa la tara, nici nu m-am gandit ca poate intra cineva in casa in cele 3 zile cat mi-am rezolvat problemele in oras.

Cand m-am intors casa era vraiste, bine nu au avut ce fura deci au plecat cu mana goala,cu toate acestea intamplarea mi-a lasat un gust amar si m-am decis sa imi maresc protectia casei. Din pacate serviciul nu imi permite sa stau acolo 24 de ore din 24.

Cu ajutorul pritenilor am ajuns la site-ul sdsmag.ro, unde am gasit mai multe modele de camera perfecte pentru locuinta mea. Am luat legatura cu cei de pe site pentru a fi sigur ca fac alegerile cele mai corecte, din pacate domeniul acesta nu este punctual meu forte.

 SDS

Mi s-a recomandat posibilitatea de a verifica camerele de la distant doar folosind telefonul sau tablet, lucru care mi s-a parut foarte ok. Mai mult decat atat pot sa fac poze sau sa salvez filmulete in timp real. Pentru ca nu voiam ca cei care au dat atacul sa stie de camere am optat pentru ascunderea lor.

Nu stiam cum sa le instalez si de teama sa nu gresesc ceva am optat pentru serviciile sdsmag de instalare a camerelor, au fost foarte rapizi si mai mult decat atat mi-au oferit si o reducere destul de considerabil la produsele cumparate.

Acum ma bucur de siguranta si o protectie constanta si sincer sa fiu nu imi mai este teama sa plec in oras, pur si simplu atunci cand am vreun dubiu doar ma uit pe telefon si vad ca totul este in regula. Alegeti si voi camerele oferite de aceasta firma si nu veti regreta.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !