De la altii: S-a deschis sezonul pentru biciclete

S-a deschis sezonul pentru biciclete

 

 

Odata cu cresterea temperaturilor, odata ce soarele isi arata fata tot mai mult, iesim cu totii din “hibernare” si umplem parcurile aleile, terasele si nu numai. Vremea buna aduce o stare buna, si pentru multi oameni asta inseamna ca pot, in sfarsit, sa se delecteze si cu mersul cu bicicleta. Desi sunt oameni pasionati, care fie ca ploua sau ca ninge se urca pe bicicleta si pedaleaza asiduu, parca e mai bine sa faci putina miscare pe bicicleta cand e cald afara. Iar daca stam sa ne uitam la cateva modele de biciclete, o sa vedem ca avem de unde alege.

Biciclete

Nu toti ne stim da pe role, nu toti ne stim da pe skateboard, nu toti stim patina, nu toti stim skia, dar cu totii stim sa ne dam pe bicicleta. Este practic primul lucru pe care il inveti cand incepi sa cresti, pe 3 roti, dupa pe 4 roti (doua mari, si doua ajutatoare) si dupa aceea singur pe bicicleta, zburand pe strazi cu copiii din cartier. Fiecare copilarie are o bicicleta in centrul ei. Dar mersul cu bicicleta nu se opreste acolo. Pe langa ca este distractiv sa te dai cu bicicleta, e si un mijloc de transport foarte practic si util, mai ales in orasele mari unde traficul iti poata face peri albi.

Poti, odata cu sosirea verii sa iti schimbi mijlocul de transport la ceva mai eco- friendly, poate depui un pic mai mult efort fizic, insa astfel faci si putin exercitiu si reusesti si sa te deplasezi mai repede, castigi de doua ori. De la masini la biciclete nu e un regres, fiecare isi are locul si momentul sau, iar vara e locul si momentul bicicletelor.

Sa iesi la o plimbare cu bicicleta poate fi o adevarata placere, impreuna cu cativa prieteni, intr-o excursie prin imprejurimi; ce poate fi mai placut intr-o zi de weekend? Si luni dimineata la opt, cand toate masinile stau minute in sir in trafic, asteptand, ai o satisfactie aparte cand treci pe langa ele cu bicicleta. E cel mai simplu mod de a te deplasa si de a ramane in forma in acelasi timp. A venit vara, scoate bicicleta sau cumpara una noua de la Hypersport, s-a deschis sezonul pentru biciclete, deci ia-ti una noua.

One thought on “De la altii: S-a deschis sezonul pentru biciclete

  1. Pingback: De la altii: S-a deschis sezonul pentru bicicleteBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !