Sevensins – un site cu de toate

Printre site-urile pe care le-am frecventat in ultima vreme mi-a atras atentia si SevenSins. Nu e prima oara cand scriu despre site-uri de imbracaminte. Oricum, dupa electronice si electrocasnice este a II-a nisa din punct de vedere cantitativ.

Site-ul mai sus mentionat mi-a atras atentia din mai multe motive. Nu le luati neaparat ca pe puncte tari, unele pot fi folosite impotriva lor. Sa vedem:

1. Sta foarte bine la statistici. 4 mii si ceva in alexa rank pe Romania. Putine magazine online (macar dintre cele despre care am scris) stau la fel de bine. Inseamna ca echipa de promovare a facut treaba buna. Mai ales pe partea de online. Stiu SEO baietii.

2. Este un site cu de toate. Are atat produse de dama, dar si produse pentru barbati . Da, barbatii nu sunt neglijati pe acest site. De asemenea, din punct de vedere al produselor de dama, desi site-ul este „oficial” de lenjerie (intima), putem gasi la vanzare inclusiv … pantofi .E o intreaga discutie aici despre cat de bine sau de rau este acest lucru.

Aceste 2 lucruri mi-au atras atentia in mod special. Cum am spus, nu sunt neaparat avantaje. Punctul 2 este elocvent in acest sens. Doar ca sunt chestii care iti vor atrage atentia cu siguranta.

Sa vedem, pe scurt, alte cateva avantaje ale site-ului:

1. Este bine aranjat, categoriile sunt clare si precise.

2. Are „showroom”. Desi termenul este cam fortat, romaneste inseamna ca exista un loc fizic unde poti proba produsele. La haine e foarte important acest lucru. Preferi sa probezi si sa nu iei, decat sa stai apoi sa returnezi produsul.

3. Se incarca foarte repede.

4. Ca design arata foarte bine.

Si totusi are ceva dezavantaje:

1. Asa cum am mai vazut pe alte site-uri (o fi o moda ceva), barbatii sunt intr-o categorie distincta si izolata. RESTUL sunt produse de dama, iar barbatii sunt ceva diferit. Pare ceva excentric. Probabil ca barbatii vor fi oarecum goniti de pe acest site. Singurii care vor ramane vor fi cei care doresc sa cumpere ceva pentru gagica/logodnica/sotie. Probabil.

2. Nu exista modalitatea de plata prin PayPal. Multa lume, mai ales din online, simte nevoia. Din pacate, nici macar magazinele online, cele care ar trebui sa inoveze, nu ofera aceasta posibilitate.

3. Desi la rubrica contact sunt aranjate frumos departamentele, putand da mail oricaruia, nu vedem niciun nume. Pai dam mailul unui OM. Parca ar prinde bine sa stim cu cine vorbim. Cu niste oameni zambitori si binevoitori. Numai eu sunt cel care simt asa? Ca si aici pare o moda: depersonalizarea magazinelor online.

Nu stiu daca apreciati acest site cu de toate, dar per total arata bine. Nu par cu exactitate in targetul lor, dar femeile vor gasi cu siguranta lucruri interesante pe el.

Salutari CU DE TOATE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !