Sevastre Stefan: La ce mesaje de Craciun te-ai gandit anul acesta?

Craciunul e fara indoiala una dintre cele mai asteptate sarbatori din intreg anul. Si nu doar de copii, ci si de adulti. Acest lucru se datoreaza faptului ca Craciunul are un farmec aparte; are rolul de a reuni membrii familiei, de a-i face pe cei mici fericiti si de a aduce un zambet pe buzele tuturor. Craciunul e sarbatoarea in care nu trebuie sa uitam de nimeni. De Craciun trebuie sa fim aproape de cei dragi si sa incercam, macar pentru cateva zile, sa ne acordam noua insine o sansa si sa fim cu o idee mai buni.

Din pacate Craciunul dureaza doar cateva zile si e aproape imposibil sa te intalnesti cu toti cunoscutii. Totusi poti fi aproape de ei chiar daca nu ii intalnesti fata in fata. Un simplu mesaj cu urari sincere e de ajuns. Fie ca te-ai gandit sa scrii felicitari de Craciun, SMS-uri, mail-uri sau mesaje pe Facebook, mesajele de Craciun ar trebui sa fie o prioritate pentru tine in ultimele zile ale anului.

Cateva sfaturi in alcatuirea mesajelor de Craciun

Fii original! Incearca sa nu folosesti acelasi mesaj pe care l-ai trimis anul trecut. Aceasta activitate nu e o simpla formalitate. Daca ai putina imaginatie incearca sa trimiti prietenilor un mesaj personalizat. Cu siguranta acest lucru ii va bucura peste masura.

Inspira-te de pe net. In cazul in care imaginatia nu e punctul tau forte, te poti inspira de pe net. Dar, atentie! Nu trebuie sa copii mesajul respectiv 100%. Adapteaza-l in functie de situatie, schimba-i putin nuanta si incearca sa-l personalizezi cat mai mult.

Nu trimite tuturor prietenilor acelasi mesaj

Incearca pe cat posibil sa nu fii un robot de Craciun. Nu te opri asupra unui singur mesaj pe care sa il trimiti la sute de oameni. Fii cat mai spiritual cu putinta si incearca sa gasesti cat mai multe mesaje unice si originale!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !