Servicii de incredere in momentele imprevizibile – organizarea funerariilor

Funerare bucuresti organizarea funerariilor

Fie ca vrei sau nu, moarte cuiva drag te va lua mereu prin surprindere, intr-o masura sau alta. Daca ai putea sti exact data mortii cuiva cu siguranta nu vei fi tentat sa o afli. Nu doar timpul ce trece extrem de rapid in zilele de priveghere ne epuizeaza, ci si pregatirile dedicate inmormantarii defunctului.

Timpul  in care iti mai poti petrece timpul cu cel care ti-a fost frate, sora, sot sau cunostinta este unul scurt si de aceea ai nevoie, cu siguranta, de o firma de servicii funerare care sa se ocupe de toate procedurile in locul tau. Pentru ca moartea unei persoane poate surveni in orice moment, firma de care ai nevoie este indicat sa fie disponibila la orice ora.

Pentru a beneficia de servicii de calitate exact cum iti doresti, poti accesa https://funerarenonstop-bucuresti.ro/, site al firmei ce ofera un pachet complet de servicii.

Daca defunctul era pensionar, la agentia de servicii funerare non-stop din Bucuresti, poti beneficia de o imnormantare completa gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la sediu cu talonul de pensie iar, tot acolo, in functie de sicriul, serviciile sau pachetul funerar ales, vei primi pe loc diferenta de bani dintre costul serviciilor funerare alese de catre tine si valoarea ajutorului de inmormantare oferit de Casa de Pensii.

In asemenea moment trist ai nevoie de un sprijin total

Totodata, daca tragicul eveniment a venit intr-o perioada in care nu dispui de o suma mare de bani pe care o poti aloca inmormantarii, la agentie poti alege dintr-o gama larga de sicrie, dar si dintr-o gama diversificata de pachete funerare. Sicriele sunt atat din import, cat si autohtone, confectionate din diferite esente de lemn pentru a putea sustine greautatea defunctului.

Agentia se ocupa si de transportul defunctului, fie el din strainatate sau spital, cu autospeciale tip dubita cu geamuri sau, la cerere, se asigura si masini mortuare tip dric.

In aceasta perioada trista in care tot ce iti doresti este sa petreci cat mai mult timp cu persoana ce ti-a lasat amintiri placute in urma, exista si cunoscuta goana pentru intocmirea diferitelor acte. Pentru a te scapa de aceasta grija, colectivul agentiei se ocupa de toate: constatatea decesului de la medic, imbalsamare, toaletarea si cosmetizarea defunctului. Acestia se ocupa si de actele necesare inhumarii de la primarie printre care se numara certificatul de deces, adeverinta de inhumate si autorizatia de depunere la capela, unde este cazul.

In functie de provenienta religioasa a defunctului, traditiile si obiceiurile sunt diverse. Cerintele tale in ceea ce privestea desfasurarea inmormantarii iti vor fi pe deplin respectate. Acestia iti pot oferi si aranjamentele florare – jerbe, coroane, buchete, de care ai nevoie atat acasa sau capela, cat si pe parcursul drumului pana la biserica. Totodata, acestia se pot ocupa si de cosul de biserica ce tine de traditia ortodoxa.

Situatiile de genul nu sunt placute in niciun fel si stiu ca ai nevoie de cel mai mare sprijin din partea unei agentii ce se recomanda prin seriozitate. Acceseaza magazinul online si opteaza pentru pachetele de servicii potrivite inmormantarii pe care o organizezi.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !