Service. Peste tot.

Cand ai o problema cu masina o duci la service. Daca problema este grava si urgenta trebuie s-o duci la cel mai apropiat service. In acel caz nu prea ai de ales. Uneori insa sunt probleme grave, insa mai putin urgente si iti poti alege la ce service sa o duci. Intrebare: cum alegi acel service?

Condimentam un pic situatia: presupunem ca iti faci un service favorit. Nu conteaza ce masina ai (aia se poate schimba, nu este neaparata nevoie sa ramai fidel unei singure marci), presupunem ca ramai fidel unui service. Si te duci de fiecare data acolo. Ce te faci daca esti in afara orasului tau si totusi ai probleme cu masina?

Si inca o intrebare (dilema): la un service te duci pentru unul sau altul dintre angajati sau pentru brandul acelui service? Adica daca s-a schimbat „mesterul” cu care te intelesesei tu atat de bine mai ramai fidel acelui service? Sau ramai fidel acelui om, ducandu-te la noul sau loc de munca?

In cazul in care vrei sa ramai (devii) fidel unui service, ai putea alege un service care este localizat aproape peste tot. De exemplu Ad Garage, care exista in diverse puncte din Bucuresti, insa si in multe orase din provincie. Mi-a povestit cineva ca a fost la un service Ad Garage din Pantelimon si a fost foarte multumit de serviciile lor.

Se gandea: sa ramana fidel brandului (firmei, ca tot facea un amic observatie pe facebook ca ne-am englezit prea mult) sau nu? Cand merge prin provincie sa caute tot un service Ad Garage? N-am stiut ce sa-i raspund, dar as tinde sa zic da. Iar faptul ca au si site e un mare avantaj: daca ai vreo experienta nefericita o poti semnala pe internet. Nu inseamna ca nu sunt supusi greselii, dar tind sa cred ca vor dori sa iti rezolve problema creata si sa se si „revanseze”.

Altfel, imi place ideea de a avea branduri si in materie de service. Prea erau niste garaje ciudate, unde aproape niciodata nu erai sigur daca iti repara masina sau mai rau ti-o strica. Nitica profesionalizare in acest domeniu nu strica.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !