Service auto online

Auzisem zilele trecute o discutie in ratb despre afacerile care aveau succes pe vremuri iar acum sunt pe butuci. Un mos vorbea ca avea, impreuna cu al sau fiu, o sala de jocuri pe vremuri. Acum nu mai merg nici alea (la moda sunt cele cu playstation, dar nici alea ca pe vremuri). Alte afaceri bune erau benzinariile. Acum au venit marile lanturi internationale si nu mai poti sa-ti faci tu benzinaria ta. Decat eventual sa devii partener al unui mare lant.

Cele 2 exemple fusesera invocate in discutie. Si paream sa le dau dreptate oamenilor. Si ma tot gandeam: ce naspa e sa ai afaceri de genul. Trebuie sa simti cand sa te opresti. Si sa ai nasul indeajuns de dezvoltat incat sa vezi o alta nisa. Care s-ar putea sa mearga 2-3-4 ani. Apoi din nou… E oarecum ciudat.

O idee care pare sa functioneze oricand si oricum este infiintarea unui service auto .Masina care sa nu se strice nu s-a inventat inca. Nici macar una care sa nu necesite revizii. Si chiar daca ar fi la ce drumuri avem noi pana si masinile perfecte s-ar strica. Sa nu mai zic de schimbarea cauciucurilor de vara respectiv de iarna.

Iar o idee buna cand faci o afacere in 2012 este s-o faci cunoscuta in online. De ce service-urile ar trebui sa nu intre in categoria aia. Ok, nea Ion, mecanicul, poate nu stie ce e ala site. Dar o afacere serioasa trebuie sa aiba grija si de promovarea afacerii. Service-urile la marginea drumului, care te rezolva cand ai ramas in pana, sunt si ele utile. Dar pentru chestii mai elaborate, te duci undeva mai la sigur.

Nu stiu cat de bun/profesionist este service-ul. E din Arad, deci n-am avut treaba cu el. Dar imi place ideea de site al unui service auto. Imi da un sentiment de incredere. Vor fi mai atenti sa nu greseasca, ca apar comentarii pe net. E si asta un mod de a alege service-ul.

Cam atat am avut de spus. Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

4 thoughts on “Service auto online

  1. Pingback: <b>Service auto</b> online | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE <b>…</b> | Bursa Transporturilor de Marfuri Romania
  2. Pingback: Service auto online | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE … | Creare Site Ieftin 0723406355

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !