Seara in care m-am simtit REGE

Ce ar trebui sa spun despre seara in care m-am simtit REGE? Despre PRIMA seara in care m-am simtit rege. Si nu rege al fotbalului, rege al tiganilor sau cine stie ce alt pseudo-rege. Ci REGE pe bune. Fara coroana, fara supusi… Doar am simtit o atmosfera cat se poate de regala. Nu vreau sa vorbesc mult (Desi am obiceiul asta prost), vreau doar sa va povestesc nitel. Sa aflati si voi ce chestii frecventez eu (nu d-alta, dar stiu ca acest blog este citit de niste persoane care ma urasc si simt nevoia sa le dau, din cand in cand, motive sa-si bage unghiuta-n gat).

Anca Romaneasca, de la unul din distribuitorii concurenti, Independenta Film

Asadar, in articolul despre Printesa Diana va aminteam de evenimentul la care urma sa particip. Despre film, dupa cum stiti, am scris. Concluzia e clara: pentru un inceput e bun, dar se putea si mai bine. Altceva vreau insa sa evidentiez: daca vizionarea ar fi avut loc la un astfel de eveniment (sau maine, DUPA eveniment), filmul ar fi parut altfel. Nu sunt eu monarhist, politic am destule rezerve, insa intri in atmosfera respectiva. Iar daca reusesti sa intri in atmosfera vezi filmul cu alti ochi. Acum, daca l-as revedea (si probabil o voi face), l-as vedea altfel. CU TOTUL altfel.

M-am pozat si cu „Aia mica” ­čÖé

Ce s-a intamplat cu exactitate la eveniment? Pai:

– O prezentare de moda – Band of creators. Datorita acestei prezentari am avut ocazia s-o revad pe Roxana Murgu, pe care avusesem placerea s-o cunosc anul trecut, la ZileleBiz.

– Concert Julie Mayaya – Vocea Romaniei. Recunosc ca atunci cand a castigat concursul nu am fost prea incantat (imi iesise nitel cam mult nationalism din mine), insa acum, dupa ce am ascultat-o LIVE, pot spune cu tarie ca E ARTISTA! Le are cu asa ceva. Clar. Acel concurs Vocea Romaniei e ISTORIE. Datorita lui am descoperit o voce superba, deci trebuie sa fim multumiti.

Marin Apostol, de la BlogDeCinema, a fost singura persoana prezenta ce era imbracata in blugi. „Generatia in blugi” #cumarveni

O ultima precizare: m-as bucura sa vad si alte filme promovate astfel. M-as bucura ca filmele sa aiba parte de ceva mai mult decat o vizionare de presa. Despre asta tocmai zisese ceva Ioana in interviul dat mie. Felicitari MediaPro Distribution. Astept cu interes urmatorul eveniment de acest gen (al MediaPro sau al oricarui alt distribuitor).

Nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu siguranta ai rescunoscut-o pe Dana Rogoz ­čÖé

Oricum ar fi, seara de 10 octombrie va ramane pentru mine seara in care m-am simtit rege. Salutari REGALE tuturor!

Raluca, fotograful meu principal de la eveniment. Multumiri ­čÖé

ps: Seara in care m-am simtit REGE a fost imortalizata in foarte multe poze. Am strecurat cateva prin articol, insa gasiti mai multe in albumul de pe profilul meu de fb. Nu pot insa sa inchei acest articol fara sa pun poza cu cele 2 frumoasa piariste de la MediaPro Distribution, carora le multumesc inca o data pentru ospitalitate.

ps2: La seara in care m-am simtit rege am intalnit-o, din nou, pe Irina Margareta Nistor, care ma intrebase la una din vizionarile trecute cine sunt (ma tot vedea, dar nu se prindea pe unde scriu). Am reintalnit-o la WebStock, cand i-am si inmanat o carte de vizita (la vizionarea initiala eram in pana de carti de vizita). Acum, a eveniment, o vad, o salut si-mi permit o gluma: canta Mayaya pe scena si o facea in engleza, asa ca-i spun eu doamnei Nister „acum ar trebui sa veniti dumneavoastra cu subtitrarea”. Incepe sa rada si-mi povesteste cum la Animest vine cineva la ea, cu o foaie de hartie, i-o intinde si ii spune: vreau si eu o subtitrare pe ea (adica un autograf). Repet ce am zis: nu ai cum sa uiti vocea ei. Tot respectul.

Alaturi de reprezentantele Oxygen PR