Se deschide in sfarsit CAFENEAUA BLOGGERILOR

Dupa 2 amanari in sfarsit se deschide. Ce anume? Pai CAFENEAUA BLOGGERILOR. Este adevarat, acum vad ca s-ar chema RSS PUB, o denumire tot blogosferica de altfel. Nu stiu ce se va intampla acolo, nu stiu cum arata (pozele sunt irelevante, sunt atatea locatii care arata senzatie in poze si care-s mari bombe in fapt, dar si invers, locatii cu poze jalnice insa care arata senzatie in realitate), stiu insa un singur lucru: voi fi prezent acolo. Daca dodresti sa fii prezent acolo da un mail la adresa cafenea.rsspub@gmail.com si anunta-ti prezenta. Bogdan o sa va raspunda cu promtitudine (iar daca nu e bine sa insistati, ieri o amica ii trimisese mail insa acel mail nu ajunsese).

Ce-mi doresc eu de la aceasta cafenea (indiferent de denumirea ei):

1. Sa devina un loc traditional de intalniri blogosferice. Sa nu mai existe certuri si dispute cu privire la intalniri blogosferice. Sa ne contrazicem doar in privinta zilei si a orei.

2. Sa fie un loc unde sa se intample si chestii oficiale. NU v-ar placea ca un blogger sau un nene mai important sa vina intr-o cafenea? Hotelurile sunt prea reci si prea oficiale. Ceva intre oficial si neoficial zic: nu discutie de carciuma, insa nici cravata si sacou. Daca intelegeti ce vreau sa zic.

3. Sa fie un loc traditional de intalnire intre bloggeri, nu doar la blog-meet-uri. Stiti voi, cum erau pe vremuri cafenelele scriitorilor. Te duceai p-acolo de curiozitate, sa vezi cine din „breasla ta” mai e p-acolo. De ce n-ar fi si aici la fel: eu doresc sa ma intalnesc cu un blogger, mergem p-acolo si mai dam de alti 3.

4. Sa nu fim dati afara la ora 21 pentru ca e un party mai important ca intalnirea noastra (stiu ca nu se va intampla asta, dar simteam nevoia sa repet, asa, ca papagalul).

5. Sa fixam intalniri periodice (de ce nu si saptamanale, cum este de exemplu Open Connectul). Open connect e joi dimineata, la RSS club ar putea fi ceva vineri seara. Ori luni seara. Si ceva strict blogosferic (azi vorbeste A-listerul X despre ceva, maine A-listerul Y …).

6. Chiar si alte intalniri, cu jurnalisti ori cu politicieni, ar putea fi programate aici.

Per total, sa ne faca sa ne simtim ca acasa. Sa simtim ca aici nu suntem la o cafenea, ca aici suntem BLOGGERI!

Voi fi acolo. Cine merge p-acolo sa dea un semn, sa stiu pe cine mai cunosc si eu. Mai ales dintre cei noi.

Salutari blogosferice tuturor!

ps: Victor, Bogdan, vrem piscoturi! Daca la lansare n-aveti piscoturi ati deschis degeaba cafeneaua!

ps 2: Deschiderea este sambata 9 februarie ora 18! Uitasem sa scriu asta de la inceput 🙂

3 thoughts on “Se deschide in sfarsit CAFENEAUA BLOGGERILOR

  1. Să fie muzica atât de tare încât să ne placă şi atât de încet încât să ne putem auzi între noi fără să urlăm.

  2. Pentru că eu sunt cel care răspunde cu promptitudine, pot garanta că toate dorinţele de mai sus sunt exact şi ideile noastre, la care vom adăuga şi multe altele.
    Iar muzica, pentru că este şi aceea o mare problemă, va fi exact aşa cum ne-ar plăcea să fie prin locurile în care mergem: la un nivel la care să ne facă să ne simţim bine, nu să fugim de-acolo 🙂
    O zi bună şi vă mulţumim mult 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !