Scut de motor

Disscutie live intre 2 amici: unde as putea un gasi un scut motor audi a4 ?Pai acolo unde mi-am gasit eu un scut motor passat . Adica in targ la Vitan.

In Vitan deci. Frumosul si mirobolantul targ vitan. Cati dintre voi au fost vreodata p-acolo? Sa simta atmosfera, sa cumpere ceva de pe jos. Sa auda maneaua data la maxim … Da, atmosfera de targ.

Si nu, sa nu va ganditi ca targul e doar pentru masini. Masinile sunt un detaliu. Targul este cu de toate. Se vand SI masini, si piese de masini. Dar puteti cumpara orice. Inclusiv haine. Si nu radeti: sunt unele haine bune (fix ca-n Europa), trebuie doar sa te pricepi. Daca le ai cu alesul hainelor, gasesti haina buna si-n ultimul targ. Daca vrei ambalaj gasesti haine proaste si-n magazinele fitoase.

Revenind la piesele auto: inca ma intreb de ce nu prospera magazinele online de asa ceva. MI s-ar parea cel mai sigur lucru de cumparat de pe net. Pe cuvant. Exista alt lucru mai bun si mai util de cumparat decat o piesa, care stii sigur ca se va potrivi? Nu cred ­čÖé

Iar scutul ala de motor cica se strica repede. Gropile din asflat nu-s chiar aliatul sau.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !