Scule profesioniste

Pentru noi, cei obisnuiti cu internetul, cumparaturile online sunt ceva firesc. Cel care cumpara ceva online este un om normal, poate mai comod ori poate mai ocupat, insa cu certitudine un ins cu capul pe umeri. Sau ma rog, daca nu este cu capul pe umeri, nu este acesta un semn. Pentru altii insa, oameni mai in varsta de multe ori, cumparatul online este obiceiul oamenilor sariti de pe fix. In continuare voi vorbi despre scule profesioniste.

Pana nu demult (cu 2 luni in urma) rulau pe tv, la concurenta, reclame catre 2 site-uri de vanzari. Stiti voi, site-uri unde va puteti vinde aproape orice si puteti cumpara aproape orice. Am zis APROAPE orice pentru ca nevasta nu v-o puteti vinde acolo. Sau cel putin MOMENTAN este ilegal acest lucru. Revenim. Intr-una dintre reclame era un nene care facea ca o bormasina si te indemna sa iti vinzi bormasina din casa, ca sa aiba si el ce gauri. Daca vecinul ii disturba somnul cu asa ceva, el de ce sa nu-i disturbe somnul vecinului. Reclama era simpatica, avea un public tinta relativ interesant, insa a avut parte si de niscaiva efecte secundare.

De exemplu, sunt unele persoane in varsta care considera ca IN MAJORITATEA CAZURILOR cei care cumpara de pe net sunt cei care nu au efectiva nevoie de acel produs. La fel si cei care-l vand. Iar exemplul din reclama, cu bormasina, cica ar fi elocvent. Fara sa vreau, mi-a explicat asta un nene mai in varsta, in autobuz. Explicatia lui era asa:

Daca omul ar avea nevoie de o bormasina buna, s-ar duce intr-un magazin de scule profesioniste si ar cumpara de acolo. Fie si dintr-un magazin online, dar ar cumpara d-acolo. Nu ar cumpara o bormasina cine stie de cand si cine stie ce marca. Preturile nu sunt foarte mari, deci de ce ai lua-o de la altul? Iar cel care o vinde e clar ca nu e meserias: cum sa-ti vinzi bormasina? Chiar daca iesi la pensie, prin casa oricand e nevoie de asa ceva. Astia care vand si cumpara sunt precum cei din reclama: hai sa enervez vecinul la 7 dimineata; cumpar acum, il trezesc 3 saptamani la rand, ma satur de ea si o vand …

Nu am incercat sa-l conving. Stiti voi, cred ca v-am mai zis: de multe ori sunt inert, nu pot procesa instant informatia. Gandesc prea incet, prea ardeleneste as zice.

Stand insa sa ma gandesc mai bine, tind sa dau dreptate acelui om. EU de multe ori mi-am pus problema: X de ce-si vinde acel produs? Multi amici isi tot iau telefoane de pe internet. Unii se lauda cu TELEFON DE 2 LUNI. Pai bine, dar nenea ala de ce-si vinde telefonul dupa 2 luni? Sunt prea paranoic, stiu.

Iar revenind la scule profesioniste, n-o fi domeniul meu, dar tind sa dau dreptate celui care spunea ca un profesionist isi ia ustensilele dintr-un magazin profesionist. Puteti incerca pe InsatermScule.ro, cica au preturi bune. Serios, cum o fi sa mearga un „profesionist” la un client si sa se laude: am luat de la unul de pe net o super-bormasina. Nu stiu de cati ani e, cat de folosita e, da imi fac treaba cu ea… Suna ciudat, serios…

Daca vreti scule profesioniste, mergeti in magazinele de profil. Site-urile de anunturi trebuie lasate amatorilor 🙂 Salutari PROFESIONISTE tuturor!

One thought on “Scule profesioniste

  1. Pingback: Scule profesionisteBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !