Scule online

Am mers de multe ori in magazine de scule. Cred ca am mers in toate, cu diverse persoane (cu tatal meu, cu colegi, cu amici), insa de fiecare data ma uitam cam ca mata-n calendar. Nu sunt pe domeniu, stiu doar din auzite la ce-s utile diversele chestii. De facut ceva efectiv cu ele nu prea sunt capabil, poate doar sa folosesc pe cele de baza (o surubelnita, un ciocan), desi si la alea am mare grija,

Un alt loc plin de astfel de scule este targul. Fie ca vorbim despre cel din Vitan, fie ca vorbim despre targuri in general, aici gasim de fiecare data oameni care vand asa ceva. Si, bineinteles, si doritori. Multi din punctul meu de vedere.

Si asta pentru ca romanul este obisnuit sa repare cu propriile maini lucrurile de prin casa. Pe vremuri isi repara si masina, acum e nitel mai dificil. Daciile antice inca pot fi reparate (daca n-a intrat definitiv rugina-n ele), insa masinile actuale sunt mai greu de reparat.

Pe langa targ si magazinele specializate mai exista acum o solutie: online-ul. O solutie mai ieftina decat magazinele clasice si mai sigura decat cumparatul din targ. In online avem garantie, avem imaginea respectivului magazin (site) in joc. O reclamatie depusa sefului magazinului X e de rau; insa un articol sau un comentariu negativ la adresa site-ului Y s-ar putea sa-i coste mult mai mult. Iar preturile sunt mai mici atat timp cat nu mai platesc zeci de mii de euro cu spatiul comercial.

Legat de site-uri, cineva imi zicea ceva de compresoare de la Lincos. Habar n-am ce au ele special, dar am auzit de ele de vreo 2 ori. Cica ar fi celebre. Pentru ei e de bine, dar se poate intoarce impotriva ta. Un zvon rautacios si esti aproape exclus.

De unde alegeti voi sa va cumparati sculele nu am de unde sa stiu. Eu doar v-am dat o sugestie 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

One thought on “Scule online

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !