Saved by the duck

Saved by the duck

 

Un Escape cu rate. Nu cu rate la banca, ci cu ratuste (stiu, imi veti reprosa iar ca nu folosesc diacritice, insa uneori confunziile de genul sunt atat de funny incat imi dau seama ce bine e sa NU folosesc diacritice).

Nu va zic ce e cu ratustele astea, va spun doar ca exista o fobie, numita Anatidaephobia, care se manifesta prin teama ca undeva, candva, o rata te priveste.

Anatidaephobia

Sa va zic ce opinie am despre cei care au aceasta fobie? Mai bine nu. Fiecare are dreptul sa aiba propriile nebunii atat timp cat nu-i afecteaza pe ceilalti.

Sa va zic acum despre escape. Din titlul meu v-ati prins ca ratusca este salvatoare. Acum, bineinteles, trebuie sa descoperiti voi in ce fel. De voi depinde.

Bine, sa nu va ganditi ca toate indiciile sunt cu rate si ca doar rate veti gasi in incapere. Sunt chestii normale, totul are logica, iar dificultatea nu este foarte mare. Oficial dificultatea este medie, dar daca sunteti incepatori ati putea avea ceva probleme. Oricum aveti dreptul si sa cereti indicii, indicii care vor veni auditiv, aceasta fiind o alta parte diferita fata de alte escape-uri.

Echipa mea s-a numit iarasi INTERNET EXPLORERS, fiind altcatuita, de aceasta data, din EmilCalinescu.EU (adica cel care scrie acest articol), Irina Baragoi (care deja a scris despre ratuste), Andrei Ciobanu, Serban Paun si Trif Vlad (aflat la debut, care a scris despre aceasta experienta pe Minunat.EU).

Escaperia Internet Explorers

Legat de Escape-uri, de astazi fac o categorie distincta pe blog. Sa stiti unde sa cautati articolele evadatoare. Se va chema Emil Evadeaza. Pe facebook si pe twitter veti gasi hashtagul #EmilEvadeaza. E drept, nu evadeaza singur, dar asa veti gasi articolele pe facebook, pe twitter si pe blog. Le pun si pe cele precedente in categoria asta cat de repede pot. Astept sa se sesizeze cei carora le-am furat ideea.

Camera botezata de mine SAVED BY THE DUCK se gaseste in Escaperia. Gasiti detalii mai multe pe site-ul lor oficial. Recomand vizitarea lor DOAR daca nu suferiti de acea fobie, caz in care exista riscul sa chinuiti toate ratustele pe care le veti vedea prin camera.

3 thoughts on “Saved by the duck

  1. Pingback: Saved by the duckBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Room Escape - Escaperia - Duck room - Andrei Ciobanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !