Sanctuarul Melodiei

Sanctuarul Melodiei

 

 

V-am spus de atatea ori ca la camerele de evadare imi plac lucrurile diferite. Nu conteaza cum, conteaza ca acea camera sa aduca ceva NOU fata de celelalte. Elementul de noutate poate sa placa unora, poate sa displaca altora, conteaza insa ca acea camera sa se diferentieze de celelalte.

Am fost saptamana trecuta intr-o camera numita Sanctuarul Melodiei (desi e scris intr-un fel, NU are nicio legatura cu Elodia, cum am crezut si eu initial). Sa va zic 3 chestii despre aceasta camera:

Sanctuarul Melodiei

1. Totul este la vedere. Stii din start CE anume ai de deschis. Aparent sunt putine chestii. Pacat, insa, ca noi nu am reusit sa le deschidem pe toate.
Acest lucru are, insa, si un dezavantaj: cheia este intr-unul dintre cuferele care se vad. Daca, cumva, nimeresti codul poti iesi si dupa cateva minute. Asa cum, cica, a facut o echipa (asa ne-au povestit organizatorii).

2. Totul este banal si evident. La prima vedere. Nu iti dai tu seama cum, dar totul este in fata ta. O echipa de incepatori zic ca are sanse mai mari decat una experimentata in ale evadarilor. Si, fara sa spun exact, o echipa atehnica, de femei, cu rezolvari empirice, s-ar putea dovedi mai utila decat una plina de oameni tehnici. Nu zic mai multe 🙂

3. Un mod interesant de a da indiciile. Bati in usa si unul dintre tipi vine in camera. Te intreaba CE CAUTI? si iti arata apoi ce ai de facut. Nu exista riscul de a NU AVEA HABAR cum sa folosesti un indiciu. Inveti multe prin metoda asta.

De distrat ne-am distrat, chiar daca nu am CASTIGAT efectiv. Ok, nu am castigat, dar nu asta este ideea.

Real Room Escape

Sanctuarul melodiei se afla la RealRoomEscape, undeva aproape de Piata Rosetti. Tot acolo urmeaza sa se deschida alte doua camere, dintre care una va fi ceva cu teleportare. Dupa ce le voi vizita, voi reveni aici cu detalii. Despre experienta din Sanctuarul Melodiei a mai scris, pana acum, Raluca Uluiteanu. Salutari EVADATOARE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Sanctuarul Melodiei

  1. Pingback: Sanctuarul MelodieiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Noutati din presa ! | REALROOMESCAPE

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !