Sala TA de cinema

Imi place sa fur idei (am stofa de prim ministru, nu?), spunand insa de unde am furat (macar atat sa fac pentru pagubit). De data asta pagubita este Simona Tache, iar ideea efectiva apartine ING Romania.

Ea ne intreaba pe blog ce am face daca am avea o sala de cinema numai a noastra? Asadar, daca vine cineva si va zic ASTA E SALA TA DE CINEMA, tu ce faci? Cui dai aceasta posibilitate? Sa vedem acum cam ce posibilitati ar fi (Vazute si la Simona Tache, spuse mie personal sau ideile mele):

1. Faci fapte bune. Este dat exemplul copiiilor pentru ca e vorba de o animatie. E clar ca ei se vor bucura de ea enorm. Cica s-a aplicat deja de catre 3 castigatori.

2. Un amic imi spune ca ar merge SINGUR. Aroganta maxima (sala x din cine stie ce mall DOAR PT TINE!).

3. Acelasi amic: doar el si o gagica (oricare ar fi aia).

4. Idee de la o amica: sa le vand la jumatate sau un sfert de pret. Sa scot ceva profit.

5. Aceeasi idee am regasit-o la Simona tache, cu amendamentul ca acolo banii urmau a fi donati unor centre de copii.

Eu unul gandesc 2 variante (fix 2):

1. Sa-mi iau toti prietenii cinefili si sa avem o sala doar a noastra. Sa bem bere acolo, sa mancam popcorn. Un fel de petrecere privata la cinema.

2. M-as gandi sa fac un mega-concurs blogosferic. Vii la film daca:
– scrii un articol DESPRE blogul meu;
– pui banner cu blogul meu LA TINE pe blog;
– scrii guest-post pe blogul meu despre film.

Sa va zic totusi de ce n-ar fi o idee asa de buna. Sau de ce nu mi-ar placea mie:

1. Sunt unele filme pe care vreau sa le vad cu public. Ma refer la comedii, dar nu-s singurele.

2. Mi s-ar parea PURA RISIPA sa ai sala ta de cinema. Sau, ca sa ma refer la mine, sala MEA de cinema. Ok, sa zicem ca mi-as dori sa am uneori 10 bilete gratis (la vizionarile de pres am de obicei invitatie dubla, deci un singur bilet in plus).

3. Donatiile catre case de copii si alte asemenea nu stiu cat de bune sunt ca idei. Oare acela este viitorul public de la cinema?

Serios, chiar imi displace ideea ca o sala sa stea aproape goala iar altii sa plateasca bilet. Nu am nimic cu copiii amarati, dar consider ca ei au nevoie de altceva (piramida nevoilor). Mie mi-a placut ideea in sensul ca e ceva nou si merita comentata, altfel nu am deloc o satisfactie cand aud ca cineva are sala proprie de cinema, fie si prin concurs. Si inca ceva: daca se deschide cutia pandorei, nu cumva s-ar putea ca cineva sa doreasca SA CUMPERE o sala de cinema doar pentru el? Adica doar sarantocul ala, prin castig, a putut avea sala lui si IO, MARE AFACERIST, nu o pot avea?

Serios, oricat de misto ar suna sa ai sala ta de cinema, ideea este absurda, fortata si periculoasa.

Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Sala TA de cinema

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !