Guest – post – Să vă fut pe toţi

Cu respect astăzi am să scriu pe blogul domnlui Emil, autorul dumneavoastră este Alexandru Nan. Am terminat conta` la o facultate particulară, măcar la timpul ei… acum 3 ani, sunt din Brăila de loc. Nu sunt din blogosferă, sper că în curând să mă alătur acestei lumi, până una alta mă delectez cu articolele emise aici când am ocazia. Acum am dat curs invitaţiei de a scrie.

Nu ştiu dacă aţi văzut cu toţii 25th hour, film de referinţă la început de secol… conţine o scenă monumentală la un moment dat plină de supărare când blamează toate populaţiile unui întreg oraş, toate genurile de persoane care ii vin în cap după categorie şi zonă… dar aici nu o să ajungem hehe…

Mereu am stat şi mă gândeam cât de aplicabilă e această parte de film cu oraşul acesta cu trei milioane şi jumătate de locuitori (mă rog, cam 2 milioane oficial dar număraţi chiriaşii, numai pe ei…) pe malurile Dâmboviţei.
Avem şi noi aurolaci care vin cu mânuţele murdare pe neaşteptate şi mânjesc parbrizele maşinilor. Micuţii se aleg des cu flegme de la nişte şoferi zeloşi cu bun simţ, avem şi cerşetori cu buzunare pline care spun aceeaşi poezie: „Oameni buni cu suflet bun, ajutaţi-ne şi pe noi ca suntem şapte fraţi acasă, mama are cancer şi tata a murit… un frate are bube-n cur…” haide să-i ajutăm sunt susţinuţi de o reţea pentru care trebuie să facă norma ce naiba, au de multe ori mai mult bani ca mine sau ca tine în buzunare dar trebui sa pută mereu că aşa se cade şi să cânte superb în tramvaie. E bine totuşi ca îţi vine sa îţi bagi ceva când urcă controlorul, la ei nu se duce ca au protecţie sunt ai nimănui, put a vopsea sau prenadez cel mai des, controlorii vin cei mai pârcălabi şi fac apoi morală ca suntem pasibili de amendă, că angajaţii regiei de transport din ce să trăiască dacă noi călătorim fără bilet şi nu dăm măcar o şpagă ce dracu.
Apoi, hai să ne băgăm pula în toţi aceşti şoferi iuţi la mânie care stau cu mana pe claxon plăcerea lor nene… ar merita cu toţii un glonţ în cap pentru fiecare claxon sau de câte ori cred ei ceva, conduc ca un cur şi dacă greşesc ceva se fac ca nu dau atenţie sau răspund recalcitranţi la pietoni, luami-aţi scârba-n gură în frunte cu taximetriştii. Taximetriştii: aceşti stăpâni ai şoselelor care au soluţii la orice, dar nu merg în curse scurte pentru că ei sunt la plan sau mereu se scuză că se retrag, nişte melteni cu tupeu … mereu povestiţi voi chestii din viaţa voastră minunată sau daţi sfaturi la orice mai să vă duceţi dracu ! ciobanilor şi acum să nu încep şi cu căcănarii ăia cu tarif mare că îi fac pe cei la plan să arate bine.
Minunaţi sunt şi miliţienii de Bucureşti nişte abuzivi umflaţi cu chiftele în buzunar, în timpul liber fac atmosferă cu tupeul lor fantastic şi dacă vreodată ai probleme constaţi siguranţa ta când apar în urma unui apel la 112, stau degeaba toata ziua dar ne fac pe noi să fim conştienţi ca ei sunt legea în persoană şi chiar emană încredere, voi chiar aţi meritat sa vi se reducă salariile, păcat este ca sunt totuşi 15% din teapa voastră care muncesc iar voi nu numai că îi faceţi de râs au de pierdut din cauza voastră.
Să trecem acum la miile de ipocriţi care lucrează în corporaţii, multinaţionale… nişte ţărani treziţi lucrători de birou peste noapte deja cu gusturi fine care preferă excursii în afară low cost şi nu îşi mai salută vecinii din Bârlad în metrou. Tot ţărani aţi rămas oameni buni, degeaba va ascundeţi după aparenţe, mâncaţi borhoturi sau diaree făcută de mama voastră în casă. Poate chiar voi gătiţi usturoiul apoi faceţi poze să vedem pe facebook ce bucătari iscusiţi sunteţi. Nu au viaţă, doar şi se lauda numai cu ceea ce fac pe plan profesional deoarece altceva nu fac. Ling în cur cu o dăruire un ţăran simpatic care a cam făcut la fel în trecut… apoi merg la karaoke că e distractiv şi energic. Cel mai frumos e când va certaţi ca la piaţă din cauza aerului condiţionat, unuia îi e rece iar unei dudui cald de îi transpiră ceafa.
La capitolul pupat în cur să nu uităm de studenţii care ling ca nişte ordinari de pe băncile facultăţii contra unui post în cercetare sau de asistent universitar, nişte intelectuali care ajung să ţină un seminar pentru un curs la care au copiat pe rupte la examen în urmă cu un an. Aa da, în facultăţi răzbat din greu şi persoane gen nepotul secretarei şefe ori al unui cadru vechi sau nou.
Din păcate la acest capitol îi găsim de asemenea pe actori sau scriitori/autori de articole pentru că în domeniul acesta numai aşa se pătrunde mai rar se constată un adevărat talent.

Era să uit de ONGistele astea disperate, ecologişti sau susţinători ai unei cauze, sunteţi nişte principiali singulari care nu convingeţi pe nimeni nici măcar în grupul vostru de două persoane cu care beţi ceai de sunătoare cu mucegai.
Să nu îi neglijăm pe profesori, oamenii care ne deschid drumul în viaţă dacă am contribuit la fondul clasei, aceşti făuritori de cariere şi găsitori de vocaţii. Sunteţi frustraţi datorită condiţiei voastre şi că nu sunteţi apreciaţi la adevărata valoare. Rămâneţi totuşi nişte ofticaţi pentru că un chelner câştiga mai mult dar voi. Număraţi elevii care au promovat bacul şi vedeţi oglinda activităţii voastre, vorbiţi apoi de tăierea salariilor, ipocriţilor.
Acum trecem la un nivel superior la aceste somităţi profesorii universitari, aceşti făuritori de elite, intelectuali desăvârşiţi care au răspunsul la toate, aceşti boşorogi care ard studente, securişti ordinari cu lucrările plagiate mai rău ca Ponta. Voi sunteţi un motiv primordial al eşecului evoluţiei noastre după 89`, voi chiar nu realizaţi asta? elitiştilor făcuţi din căcat.

Să-i ia dracu pe toţi membrii de galerii indiferent de echipa care o susţin căutaţi să faceţi atmosferă peste tot şi doar va luaţi la bătaie. Sunteţi nişte idioţi fără creier care chiar nu merită să intre pe stadioane. Doar nişte limitaţi din cartiere care stau şi beau bere la pet, după voi ţipă babele care nu pot dormi sau nu pot sta degeaba când va văd aşa, drogaţii dracu.
Totuşi băgane-am ceva în ele de babe şi toţi sclerozaţii care nu îşi vad de treabă pe scară şi verifica dacă stau mai mult de 3 persoane vis a vis. Merg cu tramvaiul şi se iau de cei mici care stau jos, mă băs în bătrâneţile lor. Se grăbesc prin piaţă să prindă primii ţigani cu ceapă de la Buzău. Se târguiesc la trei roşii, merg de la Obor la Crângaşi pentru un pepene că în faţa scării lor e scump. Să îmi mâncaţi pula voi care ştiţi cine a dus ultimul gunoiul sau care vecin a plecat la mare, să vă duceţi dracu cu masoneriile voastre de pe scara blocului.
Vă plac agenţii de pază de pe obiectiv?, aceşti drojdieri simpatici veniţi dimineaţa la 4 din Giurgiu, Argeş, Teleorman… pe salarii de nimic, mereu puţind şi cu cele mai bune intenţii, tătuţii ăştia sunt nişte dulci, numai când îi văd în chioşc ascultând muzică prezintă siguranţă.
Să mă cac pe toţi agenţii de ordine din cluburi şi terase, numiţi din prost obicei bodyguarzi, nişte gorile fără creier care se adună paisprezece inşi să bată pe unu beat şi pe altul prost numai aşa ca să intre în rutină. Sunteţi în cârdăşie cu miliţia şi cu mulţi interlopi dar nu sunteţi mai valoroşi ca alţii enumeraţi mai sus muiştilor.
Dragi mai sunt chelnerii ciubucari, care ştiu ei cum stă treaba, care te servesc în scârba dar au pretenţii la bacşiş. Sunteţi la fel de ţărani ca cei ce beau bere în cămine şi mănâncă ciorba-n pungă, măcar ei poate mai fac ceva mai târziu, voi scuipaţi în mâncarea clienţilor şi rânjiţi ca nişte cretini.

Trebuie adoraţi aceşti blogeri care cunosc toate conspiraţiile si care suferă de intelect. La reuniuni mâncaţi şi beţi gratis, apoi comentaţi articole având mania contrazicerii, vă stimez domnilor viitori jurnalişti. Fără voi şi fără egocentrismul vostru nu se creau curente de opinie solide.

O prietenă m-a rugat sa aduc aminte şi de orezarii care vând chestii de doi lei la Europa, au venit desculţi din Vietnam să vândă fermoare până au răzbit cum românii nu sunt în stare. Nu are rost să fiţi frustraţi că ei conduc maşini scumpe şi au case mari în Colentina, au muncit la tarabele.

Să vă fut pe toţi din Rahova până în Colentina şi din Băneasa până în Berceni, de la case din Pipera până la scară la Titan… din Primăverii şi Aviatorilor să lingeţi rahatul de câine din faţa porţii, să îl duceţi la Lujerului să se bucure cei ce fac cumpărături în Cora de el.

Totuşi nu am să enumăr acum toţi cocalarii sau mimozele, hipsterii… deja au scris mulţi blogeri mai în măsură ca agramatul de faţă care îşi vărsă un pic amuzat nervii. Mai rămâne totuşi mult de scris la acest capitol, nici măcar nu m-am strofocat să enumăr toate stereotipurile şi oamenii de calitate.

11 thoughts on “Guest – post – Să vă fut pe toţi

 1. Interesant articol, dar inutil.Adică să fim serioși oameni buni.Ce rezolvi cu asta? Dorești comentarii care să te susțină? Ok! Ai susținerea mea, ai dreptate în ceea ce spui.
  Dar noi oamenii de rând suntem nimicuri pe lângă acești îmgâmfați de români.

  Am 18 ani doar, și sunt sătul de țara asta, și totuși te întreb, la ce te ajută articolul ăsta în viață, pe lângă că te umple de mai multă ură? E o simplă întrebare și atât..

  Aaa, era să uit…să știi că e și lume bună pe acolo, puțină dar există prin cartierele pe care le înjuri tu până rămâi fără respirație.

  Dacă erai un om organizat, puteai să îți expui părerea, nu să aduci injurii, sau ești vreun mic Mircea Badea?

 2. Mda. Interesant punct de vedere:) O sa ma prefac ca nu observ greselile gramaticale:), virgulele lipsa…..ca doar ai scris repede….."varsandu-ti amuzat nervii" asa cum bine zici:) Imi place stilul direct, taios, asa cum trebuie sa fie scris ca sa priceapa toata lumea. Zic si eu in stilul articolului: Bineeee ma:)

 3. Drd Emil Calinescu, cer drept de autor pentru fotografiile de pe blogul tau:) var ca le-ai pus sus , la mare rang:)

 4. Un mare imbecil autorul articolului. Fara argumente, fara alternative, fara nimic. Uitatul la antene si otv dauneaza grav capacitatii de a distinge realitatea. De hateri e lumea plina. Cu solutiile stam mai prost. Cand vei termina scoala profesionala, invata si tu limba romana inainte de a pleca la capsuni low cost in Spania.

 5. Emil, zic sa-l inviti sa scrie din nou. De data asta insa, sa scrie despre ce-i place la tara/orasul/locul despre care povesteste. Daca raspunsul e „Nimic”, cred ca invitatia din comentariul pus de Ochiu ratiunii ar fi un lucru rezonabil si, drept urmare, ceva ce autorul ar trebui considere drept optiune. (partea cu plecatul…)

 6. Ned32news: trebuia sa lasi comentariu la celalalt articol, de pe minunat.eu. E mai recent si sunt sanse mai mari sa-ti raspunda 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !