Sa ne promovam?

Ca de obicei, interactiunile umane genereaza articole. Uneori simplul fapt ca mergi pe strada si asisti la ceva este subiect de articol, alteori discutia cu cineva genereaza articolul. Sau subiectul lui.

Discutia pe larg era CATI BANI INVESTIM IN NOI, iar de aici a pornit discutia: ai da bani sa-ti promovezi blogul? Raspunsul este greu de dat. Daca vorbim de trecut, raspunsul e simplu: NU. Singurii bani dati au fost cei pe domeniu si pe hosting. Atat. M-am gandit de 10 ori, la un moment dat eram decis sa investesc. Acum m-am razgandit iar. sa dau, sa nu dau bani?

Iar strans legat de acest aspect este celalalt: sa apelez la o firma specializata? Sau sa dau de capul meu bani la google? Si aici intram in discutia cealalta, financiara, legata de intermediari. Cu care sunt eu destul de certat. De data asta intermediarul are un avantaj: are niste cunostiinte pe care tu s-ar putea sa nu le ai. Nu e chiar ca agentul imobiliar, care uneori nu stie nici macar cum sa ajunga la apartamentul cu pricina.

Riscuri? Pai exista riscul (destul de mare) sa dai bani pe o campanie si ea sa fie ineficienta. Uau, da, chiar este acest risc. Eu inca nu mi l-am asumat inca. Insa ma gandesc serios. Si momentan sunt in cautare de firme bune si competentente. Cineva imi recomanda promovare web itexclusiv .Site-ul lor arata bine, dau impresia de profesionisti, mi-au fost si recomandati. Deci sunt o optiune serioasa. Voi mai studia insa piata. Pana ma voi decide sa investesc probabil vor mai trece ceva zile, luni. Ori poate chiar ani :))

Pe bune acum, se merita sa investesc? 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Comments

comments

2 thoughts on “Sa ne promovam?

  1. Mai bine faci optimizare seo. Iesi bine asa si capeti si experienta, dar poti incerca sa si risti.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !