Sa ne promovam. Facebook.

Social media nu mai este demult un domeniu „romantic”. Facebook  nu mai este demult un loc unde doar agati pe altcineva, fie ca vorbim de baieti ori fete. Facebook  a ajuns, de ceva timp, un loc unde te poti afirma. Ca brand. Fie ca vorbim de un brand personal, fie ca vorbim de brandul unei firme.

Si pentru ca totul trebuie facut profesionist, ne trebuie mai nou si o promovare in social media la nivel profesionist.

Daca facebook-ul a devenit profesionist (ca si blogosfera), inseamna ca cineva face bani din asta. Iar printre ei poti fi si tu. Tu, cel care pana acum pierdea timpul bantuind netul fara folos. Tu, care de bine de rau stii ce e ala facebook. Stii sa creezi un grup. Ai sute si mii de prieteni. Tu, care dai like la tot si la toate, si faci si schimb de like-uri (dai si tu la toti care-ti cer). Daca pana acum faceai asta pentru o ipotetica sansa intr-un concurs, acum poti face asta pentru niste bani siguri. Nu, nu e gluma.

Legat de utilitatea efectiva a firmelor, habar n-am. Un like cumparat e clar ca nu e identic cu unul obtinut „pe bune”. Si totusi, orice e mai bun ca 0, nu?

Iar daca esti blogger si vrei sa-ti promovezi blogul tau, poti face si tu acest lucru. Nu costa mult, iar banii ti-i recuperezi. In fond, trebuie sa mai si dai bani pentru a produce bani. Este o regula atat de simpla a capitalismului.

Ca si concluzie: facebook-ul nu mai e demult raiul pitipoancelor si al cocalarilor. Pe facebook poti deveni cineva, poti consolida (ori chiar crea) un brand. Facebook e de fapt, precum in viata reala, un loc unde toata lumea are loc. Indiferent cine esti si ce doresti sa faci, facebook it’s your place. A, era sa uit: e valabil si pentru twitter (foarte important si el), dar si pentru google plus. N-or fi ei foarte tari, dar cine stie ce ne rezerva viitorul. In fond, de la google ma astept la orice. Si nu e deloc de rau.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Sa ne promovam. Facebook.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !