Sa ne jucam online

Multa lume sustine ca industria jocurilor s-ar duce in jos. Cica pentru PC jocurile sunt din ce in ce in mai putine si mai putin sofisticate, marile firme concentrandu-se pe jocurile pentru console. Consola e pentru jocuri, pc-ul e pentru chestii utile. Desi consola poate fi folosita si pentru filme, deci are si ea, pana la un punct, utilitatea ei. Asta daca dorim sa consideram ca a vedea un film este o activitate UTILA.

La moda in ultima perioada sunt asa numitele jocuri online. Nu ma refer la jocurile clasice, pe care le joci cu amicii pe net, ci la jocurile EXCLUSIV online. Sa va spun cateva avantaje majore ale acestor jocuri. Pe romaneste, de ce ar fi bine sa ne jucam online:

1. Nu necesita instalare. Foarte important, avand in vedere ca hardurile sunt din ce in ce mai scumpe.

2. Sunt GRATIS! Da, sunt gratis! Ok, te agaseaza reclamele, dar trebuie si ei sa traiasca din ceva. Cumva.

3. Te prind la fel de mult ca un joc normal.

4. Un mic dezavantaj: grafica. Multi spun ca au grafica de acum 10-15 ani. Posibil sa fie adevarat, dar se ignora un aspect: aceste jocuri sunt la inceput, la fel cum erau jocurile „clasice” acum 10-15 ani. O sa progreseze si ele, sigur mai repede ca celelalte jocuri.

5. Corelat cu punctul anterior: merg pe aproape orice pc. Nu mai trebuie sa-ti upgradezi pc-ul. Sunt oameni care se joaca si pe pentium 2. Poate si mai vechi. Merge, nu face probleme.

6. Pot fi jucate cu usurinta la birou. Le ai in browser, le minimizezi repede cand intra seful, e simplu. Altfel, un joc „clasic” ar fi fost greu de inchis in 2 secunde. Valabil si pentru studenti, in orele de informatica. Ori in alte ore, in cazul in care au pc. Ah, am uitat: nu e bine sa incurajez studentii sa faca asa ceva. SI nici angajatii. D-aia este tara asta pe marginea prapastiei, pentru ca studentii se joaca la cursuri, iar angajatii se joaca in timpul programului. Rusine sa-mi fie!

La moda pentru astfel de jocuri sunt „agregatoarele” de jocuri. Nu au creat ei jocul , ei doar le pun pe site. Habar n-am daca platesc ceva sau nu. Nu este problema mea oricum. Cert este ca sunt foarte utile.

Legat de aceste site-uri, rolul lor este sa fie cat mai clare. Cat mai aranjate. Jocuri aventuri sa fie categorie distincta, shooters separata, cele logice separata.

Oricum, le recomand cu caldura. Sunt utile. Daca eu ma voi angaja candva, aceste jocuri imi vor deveni prieteni de nadejde. Ah, daca am zis asta mi-am scazut sansele de a ma angaja, nu?

Salutari JUCAUSE si hai sa ne jucam online ­čÖé !

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !