Sa ne incalzim camera. Design.

Toata lumea, cand vrea sa se dea smechera si sufletista, incepe cu incalzirea sufletul. Sufletul trebuie incalzit, spiritul trebuie hranit. Cum ar zice roboteii ABSTRAAAAAAAACT. Cu poezii, cu proza, cu chestii finute si subtile. Cu asta se incalzeste sufletelul. Sau corasonul, cum ar zice spaniolii.

Unii duc lipsa de incalzirea asta a sufletului. Si au sufletul mereu rece. Asa e felul lor de a fi. Nu pot fi schimbati pentru nimic in lume.

Altii, desi au sufletul incalzit, nu au camera incalzita. Si aici trecem la lucruri mai lumesti. Chestii care ne folosesc in viata de zi cu zi. Paradoxal, fara suflet incalzit poti supravietui. Habar n-am cat, habar n-am cat de bine e. Dar fara caldura in camera si in general in casa nu prea. Adica d-aia am evoluat ca specie si nu mai traim in pestera. Sa ne simtim nitel mai bine.

Asadar, sa ne incalzim camera. Ce variante avem? Pai:

1. Incalzirea centralizata. Tovarashii nostri de la RADET daca suntem bucuresteni. Sau cum s-or numi echivalentele RADET din provincie. Unele orase s-au debransat complet, altele sunt partial. Oricum, ramane o solutie buna daca stati la bloc.

2. O centrala proprie. Este utila atat la bloc, cat si la curte. Consuma gazele, gazele se scumpesc, dar face caldura. Si ai si apa calda cand vrea muschiuletul tau. Te poti lauda la toti dusmanii BAAAA, AM APA CALDA!

3. Si totusi, mai e o varianta. Unii ar zice cea mai eleganta. E adevarat, valabila doar daca stati la curte. Si anume incalzirea pe lemne. Nu soba d-aia antica, precum la bunica. Ci seminee, d-alea cu „gura la vedere”. Cica din punct de vedere al frumusetii arata mult mai bine. Mult mai bine ca un calorifer si mult mult mai bine ca o soba d-aia antica. E adevarat, si semineul arata tot asa mai old school, dar e ceva de bun gust cica.

Iar ca sa fim in pas cu moda, cica ar fi la moda sa cumparam semineul de pe net. Ce e aia sa te duci tu sa-l vezi live? Pac-pac cu 2 click-uri si gata. Ai semineul acasa. Sa ne incalzim camera deci.

Salutari CALDUROASE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !