Sa ne amintim … duminica

Sa ne amintim in aceasta duminica despre experienta mea la freekick. SI am fost selectioner

Despre freekick probabil ar trebui sa scriu un articol separat. Desi daca stau sa ma gandesc prea mult la el parca-mi vine sa ma reapuc. Si nu stiu cat de bine e.

Echipa nu e inchisa. Ea inca exista, dar sufla din greu. Are nevoie de mine, ma cere… Iar eu refuz s-o ajut. Mai intru asa, rar de tot, cat sa n-o inchida ­čÖé

Si totusi, am fost selectioner. Am reprezentat acea nationala peste hotare. Ca momentul a fost total neadecvat e altceva. Dar ma pot lauda cu aceasta „performanta”.

Sa ne amintim totusi cum a fost. Daca e vreun jucator de freekick care citeste acest blog, ar fi indicat sa lase un comentariu. Sa ma laude, sa ma injure. Orice. Sa dea doar un semn de viata. Un semn ca acea comunitate, candva foarte activa, inca mai exista. Ca ea a murit doar virtual, ca si comunitate, dar ca oamenii din ea inca mai exista. Freekick … ce amintire placuta!

Salutari NOSTALGICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Sa ne amintim … duminica

  1. Offtopic!
    Buna ziua, am bucuria si placerea sa va anunt ca blogul dumneavoastra a fost premiat de catre MWB, in cadrul editiei Premiilor MWB, luna august 2012!
    Blogul dumneavoastra a fost recomandat de catre un autor MWB, pentru valoarea, pasiunea, imaginatia, creativitatea, originalitatea si talentul de care ati dat dovada prin scrierile publicate!
    Gasiti mai multe detalii pe urmatoarea pagina:
    http://www.mostwantedblog.org/2012/08/26/premiile-mwb-august-2012/

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !