Sa mergem la … Sinaia

Sinaia este una dintre cele mai celebre statiuni montane din Romania. Celebritatea ei tine atat de istorie (acolo a fost omorat IG Duca), cat si de prezenta castelului Peles. Multa lume se duce „pe Valea Prahovei” special pentru a vizita Sinaia (cu sau fara castel), chiar daca se cazeaza in alta parte.

Unul din mituri este dat de „in Sinaia e scump”. Din acest motiv exista statiuni apropiate, care cica ofera cazare mai ieftina. Aici vorbim de Azuga, de Busteni, de Poiana Tapului. Si mai sunt.

Si totusi, ati testat, macar printr-o cautare google cu sintagma Hoteluri Sinaia , daca e adevarat sau nu? Unii au obiceiul, destul de ciudat, de a merge intr-un loc si de a se plimba apoi cu masina cine stie pe unde. Practic, te duci la munte si stai 25% din timp in masina (jumate dormi, mai si mananci… ieta cum se duce timpul). Acelasi lucru valabil si la mare. Daca vrei sa vezi Sinaia, nu mai bine te duci sa te cazezi in … Sinaia? Zic ca e mai logic …

Unul din hotelurile celebre este Hotel New Montana Sinaia .Nu am fost personal, doar din auzite. Dar vad ca au un site foarte misto, faci rezervare online, ti se zice cate camere mai sunt libere. Oamenii le au cu promovarea. Cu serviciile, daca e ce zice pe site, stau la fel de bine. Pretul decideti voi cum e. Dar eu as zice ca mai bine ii dai pe cazare decat sa-i dai pe cazare si diferenta pe benzina. Ce, aia e moca?

Si inca ceva: Sinaia are cea mai misto gara. Ma rog, aia in care a fost omorat Duca. Da nu d-aia e misto, ci arata bine. Pe exterior, dar si nitel pe interior. Daca ar fi si nitel mai ingrijita, ar fi perfect.

Salutari MONTANE tuturor si parca dupa Predeal ar merge si o Sinaia 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !