Sa mancam … pui

Ce preferati: o friptura de pui „eco”, facuta pe un gratar in curte, sau o aripioara de pui picanta de la un fast food renumit? Snitele de pui facute ca la mama acasa sau snitele de pui facute de cine stie ce lant de fast-food-uri.

Multa lume zice ca am decazut. Ca de fapt apreciem gusturile artificiale, ca nu mai apreciem cu adevarat o carne adevarata. Ca nu ne mai intereseaza ce contine de fapt acea carne. Asa o fi.

Iar partea si mai grava (da, sunt consumator de fast-food dar am puterea sa recunosc asta) este ca vrem sa imitam acele gusturi la noi acasa. daca va zic ca exista oameni care vor sa faca la ei acasa chicken nuggets ma credeti? Altii vor sa faca hamburgeri si se enerveaza crunt ca nu gasesc reteta. Domne, ca la fast-food-ul X. Aia ce-i baga-n el de e asa bun?

Sincer acum, oricat mi-ar placea mancarea de la un anumit fast-food, aia are farmecul ei si pentru ca o mananc rar. Mananc cu pofta aripioare d-alea picante, dar fac asta rar. Daca mananc de 2 ori pe luna… Daca as manca zilnic m-as satura de acel gust si n-ar mai avea niciun farmec. E la fel precum angajatii acestor restaurante, care s-au saturat de mancarea pe care o servesc. Nu au ceva cu ea, nu o critica, nu zic ca e proasta. Dar vor si altceva.

Pe bune: ati incercat vreodata sa faceti la voi acasa hamburgeri? Sau aripioare picante spre foarte picante?

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !