Sa bem sanatate

In ultima perioada, cand ne referim la sucuri, ne gandim la chestiile carbogazoase care ne baloneaza, ne ingrasa, dar pe care totusi le consumam. N-o sa fiu fariseu si sa incep deodata sa spun: NU MAI CONSUMATI PORCARII D-ALEA. Am vazut si cunosc bloggeri care fac asta, iar la intrunirile blogosferice baga-n ei „mizerii d-alea” cat cuprinde. Daca-s moca.

Eu spun doar ca , din cand in cand, trebuie sa mai consumam si altceva. Cum ar fi sucurile naturale. Ok, bem niste chestii nesanatoase, dar atat de gustoase. Hai totusi sa mai bem din cand in cand si niste chestii naturale (si bio). Sa bem sanatate.

De exemplu, sucurile bazate pe Noni Organic . Noni este un arbore care poate ajunge pana la 9M si cica se aseamana foarte mult cu arborele de cafea (ar face parte din aceeasi familie). Ca origine, este din Australia si Asia de Sud-Est. Mirosul fructelor nu este deloc placut, in unele zone li se mai zice fructe de branza sau fructe de voma.

In mod paradoxal, putina lume stie despre noni in romania. Despre siropul Noni Organic cu atat mai putin. Ce e si mai interesant este ca aceasta planta ar putea fi cultivata si la noi .

Proprietatile pentru sanatate sunt recunoscute in domeniul potentei masculine (poate fi incercat totusi si de femei), in domeniul oftalmologic, dar si in tratarea unor tipuri de cancer. In general, noni este sanatate.

Daca ne referim la pret, acesta este unul pe masura raritatii plantei din care este facut. Daca aceasta planta ar fi cultivata pe suprafete mai mari, ar deveni mai putin rara, deci mai ieftina.

Salutari BIO tuturor si hai sa bem sanatate ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Sa bem sanatate

  1. Nu mai ai siguranta ca e natural. Si totusi, sa fim atat de negativisti incat sa nu mai credem nimic?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !