S-a incheiat primul meu CONCURS!

Duminica s-a incheiat primul concurs din istoria acestui blog! Nu am experienta la organizare, dar am experienta la participare.

Ce concluzii pot totusi sa trag din acest prim concurs:

1. Exista niste oameni care participa la orice concurs. Oameni care pur si simplu VOR SA CASTIGE! De ce sa dam cu pietre in ei? De ce sa-i facem piscotari si cine stie cum altfel (apropo, eu imi asum termenul, dar pentru multi este peiorativ)? E concurs, hai sa ne incercam sansa.

2. Uimit de cati oameni au participat la un concurs care avea ca premiu UN BORCAN CU MAGIUN! Si mai ales fiind PRIMUL concurs de pe blogul meu.

3. Majoritatea au venit in primele 2 zile. Au fost zile in care n-a venit niciunul. Din acest motiv concursurile urmatoare vor tine mai putin (maxim 4 zile).

4. Imi place ideea de a pune o intrebare care sa puna creierul la contributie. Imi place sa vad cum oamenii se straduiesc sa creeze. Nu mi-ar place sa vad raspunsuri identice. Despre metoda mea de desemnare a castigatorilor nu va mai zic. Vreau doar sa spun ca o voi prezenta la Open Connect pe 28 februarie, cand imi doresc sa am cea mai tare galerie ­čÖé

5. Pe MINUNAT.EU continua maratonul meu blogosferic. Astazi are cuvantul ALEXANDRA CRISTEA, sarbatorita zilei. NU as pomeni de acel maraton aici daca nu ar fi si el in sine un concurs. Acolo sunt 4 premii, fiecare constand intr-un banner pe minunat.eu. Premiile vor fi acordate astfel:
– cel mai vizualizat articol;
– cel mai votat articol;
– cel mai bun articol in opinia mea (o chestie de asumare, nu revin asupra ideii);
– cel mai norocos articol (random.org sa traiasca).

6. Voi continua concursurile aici pe blog. Ramane de vazut cand va veni urmatorul (eu sper cat de curand).

7. In final felicit inca o data castigatorii ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

(pe la pranz va aparea o cronica speciala a filmului Zero Dark Thirty!)

Comments

comments

One thought on “S-a incheiat primul meu CONCURS!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !