Rusinea de a promova firme de pompe funebre

Rusinea de a promova firme de pompe funebre

 

 

Exista asa numitii hateri, persoanele vesnic nemultumite, persoane care nu suporta ideea ca tu, blogger, scrii advertoriale. Pentru ca nu mai e la moda sa critici advertorialele, ca bloggerul s-a vandut, s-a trecut la nivelul urmator: critici subiectele de advertoriale. E ok sa promovezi unele produse, dar e interzis sa le promovezi pe altele.

Pana acum era la moda sa faci misto de articolele pe tema videochatului, masajului erotic ori sex shop-ului. Bloggerii in cauza erau catalogati drept curve: esti curva, promovezi curvele.

Acum au inceput articolele care promoveaza firme de pompe funebre. Haterii au gasit un nou prilej de a se lua de bloggeri. Li se pare gretos, morbid, absurd. Alte caracterizari nu mai stiu, dar vazusem la un hater vreo 10 astfel de adjective.

Si, totusi, curiozitatea mea este urmatoarea: de ce? De ce ar fi rusinos sa lucrezi, sa detii ori sa promovezi o firma de pompe funebre? Din punctul meu de vedere, este o categorie de firme pe care le folosim, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Sunt firme utile, extrem de utile, de multe ori, din cauza socului, familia decedatului nu este capabila sa se gandeasca la nimic. Nu este capabila sa faca nimic, este blocata.

Si atunci ce aveti cu firmele in cauza? Este rusinos sa ajuti o familie nefericita, ajutor interesat, in schimbul unei sume financiare? Este o activitate cu care sa-ti fie rusine?

Da, nu e placut deloc, nu mi-ar placea sa lucrez la o astfel de firma. Nu stiu daca as putea sa detin o astfel de firma. Dar fix din acest motiv apreciez pe cei care lucreaza acolo. Care au taria sa lucreze acolo, sa vorbeasca numai despre lucruri triste. E drept, nu-i apreciez pe cei care fac glume constant pe tema asta, desi, daca cineva lucreaza-n domeniu si are un astfel de umor nu poate fi de condamnat. Astfel de persoane sunt PERSONAJE, fascinante in felul lor.

Cu toate astea, ce este gresit in a promova o firma de pompe funebre? Ce este gresit in a promova un site de genul https://funerarealexandru.ro/?Este o firma care are aceasta activitate, care isi doreste, ca toate celelaltele, profit. Care are concurenti, in domeniul sau, si care, pentru a obtine profit, trebuie sa se promoveze. Sa faca cumva sa devina mai buna, mai cunoscuta, cu cifra de afaceri mai mare decat concurentii. Deci, repet, ce e gresit in toate astea? De ce o firma care comercializeaza chiuvete este superioara (ori inferioara) uneia care vinde servicii funerare? O firma de pompe funebre este la fel de morala si legala precum una din categoria enuntata mai sus. Repet, o firma ca oricare alta.

Iar eu, alaturi de colegii mei, niste bloggeri precum toti ceilalti. Azi promovez o firma de pompe funebre, maine scriu, poate, despre telecomenzi. Asta dupa ce, acum nu mult timp, scriam un articol lacrimogen la moartea unei tinere de 27 de ani. In toate cazurile sunt eu, ACELASI Emil Calinescu. Cu bune si cu rele. Deloc perfect. Deloc mai putin blogger decat eram pana sa scriu pe aceste subiecte.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !