Rusinea de a merge la mare

Este februarie si eu discut despre mare. Trist, nu? Si nu, nu am de gand sa merg la mare iarna. Desi mare rimeaza la fel de bine cu soare, dar si cu ninsoare :))

Voiam sa invoc doar o discutie avuta cu o amica legata de mare. Ce daca discutia a avut loc iarna…

Asadar, ea imi zicea, cu amaraciune, ca nu mai poate merge la mare. Eu aveam impresia ca are probleme: ca e bolnava, ca soarele nu-i face bine, ca cine stie ce boala grava are. Nimic din toate astea. Doar ca … s-a ingrasat! Barbatul se ingrasa ca porcul, femeia se ingrasa ca balena ori ca vaca (saracele balene, cat de des sunt pomenite). Si din cauza asta n-ar mai putea merge la mare: ca acolo trebuie sa-ti etalezi „Slabiciunile”, nu suncile. Ah si ce suparata era.

Ulterior o alta amica d-a ei i-a aratat site-ul divadress , unde, ce sa vezi, erau expuse costume de baie. Bineinteles ca a mea amica iar s-a pus pe bocit, zicand ca e grasa si urata si ca nu are ce cauta la mare.

Ma rog, ingrasatul asta cica la ea avea cauze medicale: nu stiu ce medicament care nu numai c-o ingrasa, dar ii si stimuleaza pofta de mancare. Si metabolismul si pofta crescuta de mancare… combinatia ideala.

Ca tot mi-a dat acel site am intrat si eu pe el. Si pe bune daca am inteles care e faza: atatea modele de lenjerie intima ca sa ce? Toate arata la fel dupa mine, important e corpul. Chiar conteaza daca e roz, galben sau verde? Nu pricep deloc moda feminina, iar la asa ceva chiar ma dau batut.

Totusi, dupa discutia asta (Si dupa vizitarea site-ului respectiv) mi s-a facut o pofta nebuna de mers la mare. ANul trecut n-am fost, anul asta trebuie sa merg . It’s a must!

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !