Rusinea de a intra intr-un sex-shop

Stiti ce este acela un sex-shop? Ati intrat vreodata intr-un sex-shop? Ce parere aveti despre oamenii care intra ori care frecventeaza un sex-shop? Grele intrebari, asa e? Haideti sa le luam pe rand.

Putina lume stie ce este acela un sex-shop. Inainte de 89 nu existau asemenea magazine in Romania. Dupa revolutie ele au fost vazute drept ceva excentric si inutil. La ce dracu’ ar fi utile niste jucarii erotice pentru barbati? De ce ar fi utile niste astfel de magazine per total?

Utilitatea lor este si acum neinteleasa, asa ca ele sunt privite oarecum cu dispret. A vinde intr-un sex-shop este echivalent cu a fi prostituata. Sau curva masculina (nu, termenul de gigolo este unul eminamente pozitiv, curva masculina este varianta sa peiorativa). Doar vorbesti despre chestii „scarboase” toata ziua, nu? Si in fond: ce fel de clienti vin p-acolo?

Da, asta este urmatoarea intrebare. Cine frecventeaza aceste magazine numite pompos sex-shop? O precizare scurta inainte: nu am facut un studiu in acest sens, datele nu sunt 100% corecte. Am cunoscut pe cineva din interior (avea in familie un proprietar de sex-shop), dar datele sunt destul de vechi. Oricum, interesante si ele, pentru ca ele vin din perioada in care aceste magazine abia aparusera. Asadar:

1. Oameni care mersesera p-afara. Afara a se citi occident, pentru ca oricat de deschise erau alte tari comuniste, tot n-aveau astfel de magazine. Nu gaseai asa ceva nici in Cehoslovacia, nici in Ungaria, nici in democratica Yougoslavie. Era interesant cum acei oameni spuneau exact ce obiecte sexuale vazusera in cine stie ce sex-shop din America si voiau fix acea chestie. Nu erau interesati deloc de altele, voiau fix aia.

2. Elevii si studentii care vazusera asa ceva in filme. Nu doar la filmele porno ma refer, desi si la alea.

3. Era un public destul de ciudat, pe care-l miroseai imediat: cei care cumparau pentru altii. Unii erau sinceri si veneau cu lista. Spuneau ca nu-s pentru ei, ca habar n-au, dar „au fost trimisi”. Altii insa nu voiau sa dea de gol pe sefi, asa ca se faceau ca ei vor acele obiecte. Nu conta la ce erau utile, ca ei nu si-o mai trasesera cu nevasta de ani de zile. Ei se duceau in sex-shop.

Iar legat de rusinea de a intra intr-un sex-shop lucrurile stau in felul urmator (povestit tot din acea sursa): cica in fata acelui sex-shop statea zilnic cate un paparazzi care abia astepta vreo vedeta. Care vedete unele intrau de buna voie (si anuntau asta), iar altele incercau tot felul de artificii: ba trimiteau pe altul, ba faceau rost de numarul de telefon si faceau un fel de comanda acasa (pe vremea cand acest lucru nu era oficial posibil). Nu mai stiu ce vedeta a fost „prinsa” asupra acestui fapt (Si data in nu stiu ce revista), dar nu mai tin minte exact numele ei.

Acum problema e rezolvata cu comenzile pe internet. Desi o vedeta s-ar putea sa fie rusinata de curierul care va veni sa-i livreze o astfel de comanda.

Despre mine nu zic mare lucru: nu am intrat niciodata intr-un sex-shop insa nu am o parere deloc proasta despre cei care o fac. Nu este ca si cum ai fi prostituata. Valabil si pentru cei care vand acolo. In alte privinte sunt intolerant, aici insa cat se poate de tolerant.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Rusinea de a intra intr-un sex-shop

  1. Da, sexshop-urile inca sunt un subiect tabu si asa vor fi tot timpul in tara noastra, datorita educatiei pe care o primesc copii. Daca va vine sa credeti, parintii vorbesc cu copii incepand de la vrasta de 14-15 ani..

  2. Nu ar trebui sa fie nici o rusine in a-ti dori sa faci timpul petrecut in pat cu partenerul mai interesant si cu atat mai mult nu ar trebui sa fie problema altora ce faci tu.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !