Ruleta pizzeasca

Ruleta pizzeasca

 

 

Cand am aflat prima oara de ruleta ruseasca, prin generala, eram fascinat de idee. Nu de ideea de a muri, nu de ideea de gloante, ci ideea in sine si unde am putea-o aplica.

Intre timp, am aflat ca exista un nou tip de ruleta ruseasca, nu cu gloante, ci cu votca si otrava. Sa va zic de unde am aflat: pai dintr-un banc. Adica randurile urmatoare:

Cica un american, un rus si un african vorbeau despre sporturi extreme.

Americanul: Noua ne place sa ne traim viata la maxim. Luam trei masini si mergem cu viteza aproape maxima pe serpentine, pe drum abrupt. Una dintre masini nu are frane.

Rusul: la noi ruleta ruseasca pe care o stie toata lumea e perimata. Acum facem altfel: ne adunam 3 prieteni, luam 3 sticle de votca si le dam pe gat. Una dintre ele are otrava.

Africanul: sunteti mici copii. Sa vedem la noi adrenalina. Ne strangem 3 barbati, chemam 3 prostituate si le punem sa ne faca sex oral. Una dintre ele e canibala.

Acum, sa redevenim seriosi si sa ne imaginam cum ar suna o ruleta ruseasca cu mancare? Sa nu fim sadici, sa nu ne gandim ca cineva ar putea muri. Asadar, cum ati voi face o ruleta ruseasca cu mancare, una la care sa puteti invita prietenii apropiati?

Ideea generala la care m-am tot gandit ani de zile a fost furata si pusa in aplicata de Pizza Roulette. Ma rog, furata e impropriu spus, ideea fiind foarte-foarte misto. Ce presupune ruleta pizzeasca? Pai simplu: aduni niste prieteni la masa, fiecare urmand a lua o felie de pizza. Una dintre felii, DOAR UNA, este EXTREM de iute. Nu stiu cat de iute, nu am testat, dar este EXTREM de iute. Toate arata la fel, deci nu te prinzi dupa cum arata.

Campania este desfasurata de Oliviera si are si provocare interesanta: daca arati dovada nebuniei, poti primi premii. Vedeti cate ceva si-n clipul de mai sus.

Acum sa va zic si ce provocare am primit eu: sa nominalizez niste bloggeri (romani sau straini) cu care as juca ruleta pizzeasca. Eu voi nominaliza #decat 3 bloggeri, nu d-alta, dar daca as nominaliza mai multi as muri de foame, ca mi-ar ramane mie mai putine felii de pizza. Cei trei „castigatori” sunt:

1. Diana Duca (ea deja a raspuns la aceasta provocare). De ce o nominalizez pe ea? Simplu: tot cand eram mai mic, fusesem invatat (manipulat) ca iute mananca doar aia rai, aia buni si firavi fiind cei care mananca dulce. A manca iute este, intr-un final, o dovada de barbatie. Diana este printre cele mai pozitive bloggerite pe care le cunosc si, in plus, este deja roscata. Ce i se poate intampla mai mult decat sa devina mai rosie decat este deja?
Pe Diana o puteti descoperi mai bine citind acest interviu.

2. Alexandra Calinoiu. Olteanca in deplasare nu poate refuza o astfel de joaca. Daca se iuteste prea tare nu-i bai, are ce povesti pe blog.
Si pe ea o puteti descoperi tot lecturand un interviu 🙂

3. Daniela Bojinca. Ati mancat vreodata piscot iute? Eu nu. Si nici n-am auzit sa existe. Drept urmare, as vrea sa vad un piscot iutit.
Sa va zic ca si pe ea o puteti descoperi citind un interviu? Nu va mai zic, ca deja stiti 😀

Cam atat despre ruleta pizzeasca. Inchei cu o oarecare dezamagire: pe mine nu m-a nominalizat nimeni la acest joc. Le e teama sa ma cheme cand e vorba de mancare, au impresia ca ei nu vor mai apuca nicio felie. #Hateri Salutari GURMANDE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Ruleta pizzeasca

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !