Romania SI-A COMANDAT grupa din preliminarii

De ce SUNT CONVINS ca Romania si-a COMANDAT grupa din preliminarii? Pai sa ne uitam pe adversari. Cu totii au fost comandati de cineva din Romania:

– Pe greci i-a vrut Piturca, fiind convins ca de data asta ii poate invinge.

– Pe unguri, prima oara, tot Piturca i-a batut (cand cu revenirea lui Hagi printre tricolori, in 99).
– Pe nord-irlandezi i-a dorit Mircea Lucescu, fiind un bun prilej sa mai povesteasca ceva amintiri de prin anii 80, condimentate cu Ceausescu, Steaua, Dinamo, nedreptati si alte alea. Mircea Lucescu care nu sta deloc confortabil p-acolo, Ahmetov nefiind deloc portocaliu din punct de vedere politic.

– Pe Finlanda a dorit-o Mititelu, pentru ca ultima data am invins-o la Craiova. Daca tot intervine telefonic, mai povesteste cum va schimba pe Sandu, Dragomir, Olguta Vasilescu, dar, cat de curand, si pe Merkel si Obama.

– Daca aveti impresia ca pe Feroe nu i-a vrut nimeni va inselati. P-astia i-a dorit nea Puiu. Daca picam cu Liechtenstein iar se facea de ras in interventiile televizate cand trebuia sa le pronunte numele.

Toata lumea e fericita, nu?

Si oricat de pamflet vi se pare articolul, mie chiar imi pare ca Romania si-a comandat grupa din preliminarii. Serios, ne puteam imagina o grupa mai usoara? Salutari PLINE DE NOROC tuturor!

Comments

comments

One thought on “Romania SI-A COMANDAT grupa din preliminarii

  1. Pingback: Romania SI-A COMANDAT grupa din preliminariiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !