Romani vi se pregateste ceva !

Romani vi se pregateste ceva era un slogan binecunoscut in anii 90. Nici nu mai stiu cine l-a folosit initial, dar mi-a ramas intiparit in minte. Oricum, eram destul de mic (si prost) , chiar ma mir ca mai tin minte atatea lucruri de p-atunci.

Eu folosesc acest slogan pentru a anunta ca voi infiinta alt blog. Sau site. Daca asta e mai mult blog decat site, acela va fi mai mult site decat blog. Sau ambele, intr-o masura egala. Oricum, va fi mai putin blog decat asta. Despre ce va fi, ce link va avea, ce nume va purta, veti afla atunci. Va fi o surpriza (pentru unii nu chiar). Toate la timpul lor.

Singurul lucru pe care pot sa-l spun este ca anumite rubrici de pe acest blog vor fi mutate (si nitel modificate) pe noul blog. Ce si cum veti vedea atunci. Oricum, va fi tot EUropean. Nitica rabdare.

Pana atunci, anunt ca saptamana asta am neglijat unele rubrici. Nici azi nu voi avea rubrica mea duminicala. Saptamana viitoare sper sa reintre totul in normal. Si daca nu plec, sa ma tin de ele. Am fost nitel ocupat. Si , sa recunosc, fara inspiratie. Sau ma rog, fara inspiratie sa iasa cum imi doresc eu.

Desi e un articol mai scurt de obicei, il inchei. Romani vi se pregateste ceva MINUNAT , deci salutari MINUNATE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Romani vi se pregateste ceva !

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !