Rochii de dama

Site-urile de imbracaminte sunt o nisa in plina expansiune, la noi si peste tot. In mod deloc surprinzator, aproape toate au haine de dama, chiar daca, acolo intr-un colt, exista si cateva produse barbatesti, nu d-alta, dar trebuie si un barbat sa aiba pe ce da banii.

Acum miza nu mai este demult la pret (desi e un aspect ce nu trebuie neglijat), ci miza s-a mutat pe nisarea site-ului /magazinului. Ok, per total vinzi cam de toate, dar trebuie sa te specializezi in ceva. In acel esti as. Sau asa ar trebui.

Cum vi s-ar parea un site de rochii online ? Pur si simplu, atunci cand aveti de cumparat asa ceva (ori rochii ocazie , tot online bineinteles), apelati la ei. E adevarat, inca nu sunt atat de impacat cu masurile si cu chestiile de genul, dar pare a fi doar o problema personala. La fete e oricum mai usor: o rochie vine mai mulata, alta mai larga. Unele sunt cumparate pentru a fi purtate o singura seara. Intr-un caz fericit.

Ca sa glumesc nitel: la cate magazine online de haine de dama exista, probabil ne-ar trebui averea lui Steve Jobs ca sa cumpare o fata, cel putin o data, de la fiecare magazin in parte. Pe bune.

Inca o intrebare (mai mult o curiozitate): oare toate aceste magazine au vanzare? ­čÖé Imi par cam multe ­čÖé

Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

One thought on “Rochii de dama

  1. Siteurile cu haine intr-adevar s-au inmultit in ultima vreme incat aproape ca nu mai sunt o nisa, au devenit o piata larga in sine. Parerea mea ca in acest moment, daca vrei sa intri pe piata asta, trebuie sa te diferentiezi intr-un fel, sa gasesti o micronisa sau produse excelente

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !