Review-ul de luni: sportlocal

Am scris saptamana trecuta despre sponsorii din fotbalul romanesc. NU de capul meu, ci la initiativa Blogal Initiative si City Insurance. Cum am promis, revin cu partea a II-a, si anume un review al site-ului Sport Local.

Si incep deja cu prima lauda. Nu una gratuita, ci meritata: site-ul se incarca foarte repede. Sa nu zic de tema foarte bine aleasa. E o tema „sportiva” de altfel. Alt cuvant mai bun pe bune ca n-am gasit. Ma rog, la site lucreaza niste oameni care se pricep, asa ca pe bune daca sunt eu cel in masura sa critice asta.

Nu stiu cum arata inainte site-ul, aflu ca aceasta este NOUA lui infatisare. Eu vorbesc doar pe ce vad in secunda asta. Recunosc, auzisem de el in trecut, dar n-am intrat foarte des. Hai sa mai zic cateva lucruri despre site, si bune si rele:

1. Imi place ideea cu fiecare judet in parte cu al sau sub-domeniu. Ai harta acolo, faci click pe judetul tau si vezi stiri de p-acolo. E adevarat, la judetul meu Olt trona o stire de prin iulie, cu desfiintarea Alro Slatina. La aspectul asta mai trebuie lucrat (na, ca zisai si un defect).

2. Imi place ca este despre toate sporturile. Stiu ca Chinezu, unul bossii site-ului, e mare fan rugby. Deci ma asteptam sa vad stiri din rugby. Dar pe bune daca ma asteptam sa vad stiri despre Futsal. Ori despre volei. Apropo de futsal: el era interesant pentru ziarele de sport doar cand baiatul lui Dragomir avea echipa. Apoi a ajuns inapoi in anonimat. Nu mai era nimic interesant la el.

3. Are o echipa interesanta, observ pe Vlad Dulea, pe Chinezu, pe Cristian Florea. E adevarat, nu-mi dau seama daca toti cei d-acolo sunt doar cei care scriu sau sunt toti care si-au facut cont. Eventual doar sa comenteze.

4. Acum am aflat ca acea carte data ca premiu la concurs este scrisa de unul din autorii acestui site. E interesanta ideea. Si merita felicitari pentru ea.

5. Mi-as dori o promovare mai buna a site-ului, statistic nu sta atat de bine. Ok, nu asta e scopul. Dar pentru ca informatia (care altfel e buna) sa ajunga la destinatari, trebuie ca acestia sa afle de site. Cumva. Ok, cititorii Chinezu sunt multi si ei stiu de site. Dar oare e de ajuns? ­čÖé

6. Sa radem nitel: nu gasesc nicio stire despre Gigi. Ori autorii site-ului il au pe diavol in suflet, ori nu am cautat eu foarte bine ­čÖé

Cam atat. Salutari SPORTIVE tuturor ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !