Renunti la superstitii atunci cand le incalci. In 2017 cu datorii.

Renunti la superstitii atunci cand le incalci. In 2017 cu datorii.

 

 

Exista superstitii misto, superstitii credibile si superstitii absurde. Ma rog, din exterior lucrurile stau astfel, pentru ca, din punct de vedere personal, lucrurile stau in felul urmator:

1. Superstitii care mi s-au intamplat de mai multe ori. Adica daca timp de 4 luni iti merge rau pe data de 13, incepi sa crezi ca pe 13 iti merge rau.

2. Superstitii pe care le crezi posibile, dar pe care nu vrei sa le testezi. De exemplu, chestia cu intorsul din drum e o chestie pe care o intuiesti a fi de rau augur.

Ori, in cazul in care nu stiati, superstitia legata de datoriile de sfarsit de an.

Teoretic, e un deadline personal: am datorii, trebuie sa le platesc pana la 31 decembrie. Daca NU fac asta, sunt sanse sa fac altele anul viitor, deci se vor aduna. Deci e o superstitie care te ajuta. Unii nici macar superstitie nu o vad, o vad ca pe un lucru de bun simt. Ceea ce, culmea, si este.

Cand nu mai vezi chestia asta ca superstitie? Pai atunci cand vezi ca ti se intampla. Cum e in cazul meu. Am datorii cu care intru in noul an, atat datorii financiare, cat si unele sa zicem profesionale (cateva articole restante). Le voi scrie la anul, acum ar fi inutil s-o fac.

Si va povestesc la anul, pe vremea asta, cat de bine mi-a mers c-am intrat cu datorii in noul an.

Altfel, sunt o persoana plina de superstitii, unele personale, altele universale. Fac rost de superstitii noi cand vad ca ceva-mi merge bine, dar si in sens invers, renunt la unele cand vad ca nu patesc nimic. Apropo, am mers sub o scara si pe bune de am patit ceva.

Daca vreti, puteti zice si voi cateva superstitii de sfarsit de an. Eu, insa, revin cu articole aici si pe celelalte bloguri … la anu’. La multi ani! ­čÖé

One thought on “Renunti la superstitii atunci cand le incalci. In 2017 cu datorii.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !