Reduceri

Motto: am tot ceea ce-mi doresc, insa nimic din ceea ce imi trebuie. Va suna cunoscut? De cate ori ati luat un produs doar pentru ca este la reducere? Aceste reduceri ne fac sa ne cumparam ce NU ne doream. Nu ar trebui incurajate, zic unii.

Pe de alta parte, reducerile acestea au un rol foarte misto: te fac sa descoperi localuri noi. Sunt persoane care au descoperit restaurante superbe, pe care nu le stiau. E adevarat, unele restaurante intra in categoria nocive (fast-food-uri, in special shaormerii), insa nu te obliga nimeni sa cumperi. Daca tu cauti o shaorma ieftina in oras, vei gasi reduceri la ceea ce cauti Nu e nimic grav.

Sunt foarte multe site-uri si portaluri de reduceri. Unele bune, altele mai putin bune. Cum trebuie sa ne alegem site-ul potrivit de reduceri? Pai dupa cateva criterii:

1. Vedem unde-s reducerile mai mari. Da, trebuie reduceri REALE. Nu d-alta, dar reduceri de 10% la produse scumpite in prealabil nu se cheama reduceri.

2. Sa fie site-ul serios. Site-ul e un brand. Unele site-uri de reduceri accepta orice, nu ai niciun fel de garantie. Sa fie un site de la care poti cumpara cu incredere.
Cum vi se pare sa cumparati un ceas prost de pe un site? Injurati site-ul, asa-i?

3. Sa fie un site usor de accesat. EU nu vreau sa vad reduceri la ceasuri pentru ca, surpriza, nu vreau sa-mi cumpar ceas. Trebuie sa pot sorta reducerile, de preferat dupa domeniu.

Pe 15 iunie se lanseaza un nou site: pocketfriend.ro. Am ceva asteptari de la el. Sunt mare fan reduceri, inca sunt de parere ca e loc de mai bine. De mult mai bine. Pe pagina lor de facebook au tot felul de concursuri. Ideea e simpla: inscrieti-va la newsletter si asteptati data de 15 iunie. Vedeti ce se intampla.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si hai la reduceri ­čÖé

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !