Reduceri pentru tot poporul

Se apropie cu pasi repezi VINEREA NEAGRA. Cum, nu stiti ce este aceea VINEREA NEAGRA ? Of, incultilor. Vine de la americanescul BLACK FRIDAY si este ziua in care incep cumparaturile de Craciun. De ce cumparaturile pentru Craciun/iarna incep pe aceasta data nu pot sa va zic. Intrebati-i pe americani, ca ei sunt aia dastepti. Noi suntem papagalii care imita. Sau ma rog, putem incerca o comparatie prezidentiala, cu licuriciul mare si licuriciul mic. Nu intru in detalii.

Nu este neaparat un lucru rau. Poate anul trecut eram si eu nitel revoltat. Insa de data asta indemn clar: cumparati, daca prindeti ceva la reducere, de ce nu?

Intrebarea care se pune: de unde cumparam? Exista cateva magazine mari, pe care le stim cu totii, dar oare doar ele sunt? Doar tehnologie putem cumpara? Sunt cateva site-uri, printre care si mamicamea.ro, care ne vin in ajutor si au o lista cu cateva (nu pare a fi completa, dar e un pas inainte) magazine care ofera reducere. Avem si haine la reduceri, sunt multe. Trebuie doar sa aflam de ele.

A, si o rugaminte: sper sa nu fie un stoc minuscul de produse precum anul trecut. Iar serverele sper ca-s mai capabile. Asta ca sa va mai puteti numi magazine mari si serioase.

Asadar, reduceri pentru tot poporul harnic, informat si pe faza. Poporul care maine la ora 00 sta si se uita la televizor (fie si Televiziunea Poporului) va trebui sa astepte pana la anul.

Salutari LA REDUCERE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Reduceri pentru tot poporul

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !