Recuperator

Meseria de recuperator o cunosteati din filme. Sunt cei care recupereaza datoriile rau-voitorilor. Ma rog, celor care nu doresc sa plateasca.

In Romania sunt acele persoane enervante care te suna cand n-ai platit creditul la banca. Si care apoi suna si vecinii si cunostintele, „stiti, cutare are credit la banca”. Pana acum am fost finut. Data viitoare promit sa iau la injuraturi pe unul care va mai face asta.

Sa revenim totusi. De data asta EU am fost cel cu meseria de recuperator. Si nu am recuperat nimic pentru altii, ci doar ceva ce-mi apartinea. Si anume lucrurile uitate din greseala la Predeal. Cine mi-a adus aceste lucruri inapoi (si intregi)? Pai trainarita mea cea feminista. .

Acum, ca de obicei, va zic adevarul. Si numai adevarul. Ea a venit in Bucuresti. Nu din cauza mea, ci din cauza unor cursuri. Da, in mod uimitor, masterul ala feminist are si cursuri. Bine, azi nu s-a facut cursul (era ceva cu nediscriminarea… deci astazi au zis ca e voie cu discriminarea, de saptamana viitoare gata cu ea), dar trecem peste.

Si o anunt eu pe ea de seara ca am niste lucruri care-mi apartin. Si ca ar fi cazul sa mi le innapoieze. Frumos, politicos. Apoi imi zice sa-i dau sms dimineata. La ora cand m-am trezit eu era deja plecata. Asa ca am zis ca n-ar rost. Si totusi ma intreaba: SI DACA UIT? Raspunsul meu, logic si normal: pai atunci vei discuta cu baietii mei. Nu stiu ce a inteles ea, dar mi-a adus lucrurile. Si nici macar nu s-a suparat ca am intarziat. Nici macar acolo un BARBATII ASTIA n-a zis. Sau poate nu era in apele ei…

Cica se asteapta sa-i multumesc. Daca n-ar fi fost ea acele lucruri nu ar fi (Re)ajuns la mine. Ceea ce este partial corect.

Am profitat de prilej si am mai stat nitel de vorba. La mine, ca de obicei, vorba are gust de bere. Si ea avea motive sa-mi multumeasca: am informat-o cu privire la o chestie. Un eveniment ce va avea loc la Budapesta. Unde s-ar putea sa merg si eu.

A, da: i-am zis ca-i voi multumi scriind inca un articol despre ea. Deja devine vedeta. I-am pus si poza, o s-o opreasca lumea pe strada sa-i ceara autografe. Nici nu-mi dau seama daca ma va injura ori imi va multumi pentru asta. Ramane de vazut.

Inchei cu multumirile ­čÖé Asa e frumos si asa ii sta bine unui gentalmen, nu?

Sper sincer sa ne revedem cu bine ­čÖé Eventual sa ne revedem toti de la Universitatea de Vara, atunci cand ni se vor da diplomele . Cica va veni si acel moment. Candva.

Cam atat despre cariera mea de recuperator. Mi-am indeplinit obiectivul. Sa las totusi feminista sa doarma (acu sughite saraca, pana nu termin io articolul nu poate ea sa adoarma; el e PROGRAMAT la ora 12, dar e scris noaptea). Cand citesti acest articol esti deja trezita, asa ca sper ca ai dormit bine azi-noapte. Eu acu sunt pe la Zimnicea, habar n-am ce fac :)) O sa va povestesc tot cand revin acasa.

Pana atunci salutari BLOGOSFERICE tuturor !

Comments

comments

2 thoughts on “Recuperator

  1. dragut din partea ta , nu ma asteptam sa mai scrii un articol si despre asta .
    P.S. : tu nu mi-ai amintit deloc ca eu am lucrurile tale ­čśÇ , aminteste-ti ca eu ti-am zis ca trebuie sa ne vdm sa-ti dau lucrurile , mai , mai ,mai ce-ti place sa intorci lucrurile in favoarea ta.dar hai ca te iert ca ai scris dragut articolul ­čÖé

  2. Mersi. Esti o draguta ­čÖé

    De fapt, era tehnica mea. Vroiam sa vad daca vrei sa le faci uitate sau daca chiar vrei sa mi le dai. Era un test si l-ai trecut ­čśŤ

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !