Recomandarile de duminica

Recomandarile de vineri care vin … duminica. Sau recomandarile de duminica…dupa gusturi:

1. Trebuia sa zic de vineri, da zic acum: Dudus a implinit 18 ani. La multi ani si tot ce-ti doresti. Daca era din Buc, ma autoinvitam la majoratul ei :)) Glumesc.

2. Pishky ne vorbeste despre scoala ei. Poate ar fi trebuit sa-l recomand pe blogul meu studentesc. Asta e, recomand aici. Merita.

3. La Stefan Buculesei un guest interesant. Despre o bloggerita tepara. E ceva mai mult decat atat, e vorba si de relatie personala intre bloggeri, tot tacamul. Merita citit. Astept insa (aici sau la Stefan) si reactia celeilalte parti.

4. Consumatorii si bloggerii by Cris-Mary . O experienta reala a bloggeritei, povestita sincer. Pare advertorial, dar nu e ­čÖé Sau e, dar pe jumate ­čÖé

5. Cristi Milla continua periplul prin cautarile google. Nu toate, doar alea care duc catre blogul lui. A ajuns la articolul nr 32 pe aceasta tema. Recomand sa le rasfoiti pe toate daca aveti timp.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Recomandarile de duminica

  1. Multumesc de recomandare Emil, nu e advertorial e un simplu multumesc.. crede-ma! Era un exemplu de cum se face sau cum e frumos sa se faca. Daca pun o poza cu mine imbracata in nu stiu ce brand si acest brand e la vedere si povestesc diverse asta nu inseamna musai ca am facut un advertorial. In post vorbesc despre cum merg lucrurile si cum cred ca e frumos sa mearga, fara ipocrizii si mesaje cu subinteles.

  2. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !