Recomandare de film: Jumanji !

Salutare din nou,

Nu stiu daca ati vazut filmul Jumanji .Eu l-am vazut in weekend si mi s-a parut superb.

Ca sa-l incadrez intr-un gen, este un fel de Narnia , desi mie parca mi-a placut mai mult. E de aventura, si e parca mai cu vana-n el. E adevarat, e din 1995. Habar n-am cat de cunoscut a fost la vremea lui (am uitat, criticii de film nu apreciaza astfel de „kitch-uri”), dar il recomand din suflet.

Ma rog, asta daca va place genul respectiv. Momentan va las, dar mai urmeaza si alte articole cinefile 🙂

Pana atunci, salutari CINEFILE tuturor 🙂

Comments

comments

6 thoughts on “Recomandare de film: Jumanji !

  1. Comparatia cu Harry Potter e fortata, desi ca filme de genul acesta Harry Potter e cel mai cunoscut.

    Ma bucur totusi ca nu-s singurul care gandeste asa 🙂

    1. De ce nu, se poate face o analogie cu Harry Potter, dar având în vedere că Harry Potter este o ecranizare a unor romane celebre, având în vedere şi faptul că personajele şi evoluţia lor se întinde pe ani de zile, iar acţiunea este undeva între spionaj, thriller şi aventură – rezultă un film mai complex decât Jumanji. Totuşi mie mi-a plăcut mult filmul recomandat de tine şi cred că ar fi meritat să fie mai cunoscut 🙂

  2. Şi mie mi-a plăcut Jumanji. Îmbină fantezia cu acţiunea şi jocurile de copiii, ce nu mai sunt copilăreşti odată ce ai intrat în joc. Ai dreptate, ca şi în Narnia te poartă într-o lume cu totul nouă, în care pericolele se iţesc la tot pasul. Mi-a plăcut filmul, mi-a plăcut cum a jucat Robin Williams. Nu ştiu ce părere au criticii, dar cum spuneai şi tu, asta contează mai puţin, când este vorba să-ţi placă cu adevărat un film.

  3. Pingback: Leapsa cinefila: gazeta actorilor in rol de gazda « AnzhelaMovies

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !