Reciclare. Ziua mondiala a apei.

Reciclare. Ziua mondiala a apei

 

 

Stiati ca astazi este Ziua Mondiala a Apei? Oricate glume s-ar face pe subiect, aici prefer sa spun partea oficiala.

Intai si intai, pe langa toate zilele mai putin utile care se sarbatoresc, ziua apei mi se pare printre cele mai utile. Pe langa importanta apei, pe care o ignoram de cele mai multe ori, ma refer si la o initiativa extrem de misto a celor de la Tupperware.

Ei organizeaza o campanie de reciclare. Daca aduci 10 sticle de plastic (sigur aveti prin casa asa ceva) primesti cadou o sticla ECO Tupperware. Acestea sunt de diverse culori. Din pacate o persoana nu poate primi decat o singura sticla.

Tupperware

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare si mai bine vandute produse ale companiei americane, fiind realizata dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza.

Recicland un ambalaj de plastic economisim  energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipient tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic si ofera o alternative ECO.

(am citat din comunicatul lor de presa)

Imi plac initiativele de genul, cele in care se intampla ceva, in care se incurajeaza in mod activ o actiune, in acest caz reciclarea.

Au mai avut loc actiuni de genul in mai multe orase, Bucurestiul fiind ultimul pe lista. In afisul de mai sus vedeti si adresa Tupperware, unde puteti merge sa va ridicati sticlele ECO. Legat de Tupperware, au mai avut o initiativa misto, un party cu bloggerite. Din motive evidente nu am fost prezent, dar am inteles ca a iesit ceva foarte misto 🙂 Voi fi cu ochii pe ei.

Iar daca mai auziti de vreo chestie organizata de Ziua Mondiala a Apei sa dati de veste 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

One thought on “Reciclare. Ziua mondiala a apei.

  1. Pingback: Reciclare. Ziua mondiala a apei.Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !