Am ratat WebStock 2017, dar nu mai ratez Future Of Media 2017

Am ratat WebStock 2017, dar nu mai ratez Future Of Media 2017

 

 

E misto sa auzi ca lumea a vorbit de tine. Ca ai fost cel mai celebru absent. Ca te doreau acolo atat prietenii, cat si o parte dintre dusmani. Iti pare bine sa auzi toate astea, te bucuri. Incepi sa te intrebi daca s-ar intampla la fel si la urmatorul eveniment la care vei absenta. Daca nu cumva e mai bine sa lipsesti, sa te evidentiezi prin absenta ta. Prin prezenta ta virtuala. Omniprezenta ta.

Ar fi, cumva, interesant, sa testez toate astea, doar ca n-o voi face. Dimpotriva: imi e dor de o conferinta de genul, imi e dor sa ma revad cu cativa bloggeri misto pe care nu i-am mai intalnit de luni bune. Pe unii de peste 1 an.

Si sa nu aveti impresia ca am lipsit intentionat. Ca am vrut sa ma evidentiez prin absenta, ca am vrut sa fiu cel mai vorbit absent. Nicidecum. Am lipsit pentru ca s-a nimerit sa fiu plecat, pentru ca festivalul de la Oradea era in perioada aia, iar plecarea mea de acolo ar fi presupus sa pierd zile bune de festival. Vreo 3. 

In viata unui blogger apar si momente din astea, cand trebuie sa alegi intre evenimente tare faine. Uneori sunt in acelasi oras si te strofoci sa fugi de la unul la altul (jumatate de conferinta, jumatate de eveniment, vizionare de film), alteori distanta este prea mare pentru a putea face ceva. Cum a fost in cazul meu.

Norocul meu este ca nu s-au terminat conferintele si ca mai pot fi vazut la fata pana la finalul anului. Ma rog, nu doar fata mea este cea mult asteptata, ci si vestimentatia. Pantofii mei Galatasaray sunt pusi la pastrare (desi-s mici ca dracu, ma cam bat, dar sunt optimist), nu mai e vremea lor, dar o camasa inflorata tot pun pe mine. Asortata, ca de obicei, cu un tricou care s-o completeze. Si c-o palarie frumoasa 🙂

Urmatoarea conferinta la care voi fi prezent este Future of Media 2017. Inregistrarile se fac aici, conferinta urmand a avea loc la Hotel Ramada. Acum unica mea intrebare este urmatoarea: daca eu voi fi prezent, despre care absent se va mai vorbi? Ramane sa descopar pe 23 noiembrie, o data foarte apropiata de cea mai importanta zi a anului (29 noiembrie). Daca nu stiti de ce e importanta, va zic doar atat: daca-mi aduceti un cadou, va voi explica. Pana atunci, va mai zic doar atat: hashtagul oficial al conferintei va fi, pe TOATE retelele sociale, #futureofmedia17. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !