Raluca Cincu despre Neighbors – Vecini de cosmar

Neighbors - Vecini de cosmar poster

O stiti pe Raluca Cincu? Este SuperBloggerita, detine un blog gramatical (nu stiti ce e aia? CLICK AICI), este olteanca, a acordat un interviu blogului meu si a promis ca ma va pune prim-ministru. Luni seara am luat-o cu mine la vizionarea filmului NeighborsVecini de cosmar.

De ce am luat-o la film? Ar trebui sa spun c-am luat-o pentru ca e o companie placuta si pentru ca imi face placere sa o am langa mine. De fapt ma saturasem de reprosurile ei cu privire la gramatica acestui blog asa ca am zis sa-i dau ei sansa sa se faca de ras. Pardon, sa-si arate maestria.

Raluca Cincu, ai legatura:

Mă numesc Raluca, locuiesc la bloc şi am vecini. Îi salut pe toţi cuviincios, chiar dacă pe unii nu-i cunosc. Ei mă ştiu pe mine. Stiu când vin, când plec, cu ce companie de taxi mă întorc acasă din schimbul 3, cât de des trag apa la toaletă, câte arcuri am la pat, ce cumpărături am în sacoşe, câte PET-uri aruncam la ghenă. „Nu mai arunca-ţi sticlele de plastic pe topogan că se înfundă!!!” E, mă scuza liniuţă ţi. Nu stia liniuţă m. Acum ştiu liniuţă…ceva. Nu sunt eu locatarul lunii/anului/secolului, dar nici cu ei nu mi-e ruşine: bătăi cu mobila la miezul nopţii, lecţii de percuţie în ţevi din te miri ce, ziduri demolate prin apartamente (de te întrebi, văzând atât moloz, dacă nu cumva locuiesc în vreun palat), grătare pe balcon (sa ştie tot blocul că au fost la Oşan). Vecinul de sub mine vrea să-şi mute aragazul pe balcon. Ma gândeam să fac şi eu acelaşi lucru cu cada. Dacă-i bal, bal să fie! Dar, vorba cumnatului meu, „nu-ţi convine, ia-ţi la curte!”. Şi-ţi iei la curte… Şi ce te faci dacă lânga tine se mută membrii unei frăţii dintr-acelea cu litere grecesti? Tu ai nevastă, copil mic, vrei linişte. Ei nu şi nu. Să suni la Poliţie nu e o soluţie. Ţi-i pui în cap. Atunci…cum să procedezi? Simplu: devii un vecin de coşmar. Aşa, să te ţină minte! Să nu mai facă niciodată, niciodată!

Ce-si face omu’ cu mana lui se cheama #Selfie. Si nu ma refer la filmul #Selfie

P.S. Luni, la premiera pentru presă, m-am învecinat cu Emil la cinema. Să ştiţi că nici el nu e un vecin minunat. A mâncat singur toate floricelele.

Despre Raluca Cincu va zisai, acum sa va zic si despre film: NeighborsVecini de cosmar intra de maine in cinematografe, fiind distribuit in Romania de RoImage 2000. Daca vrei sa mergi la acest film sa stii ca am un concurs, in colaborare cu RoImage. Intra AICI pentru mai multe detalii. Iar daca-ti placu ce scrisa Raluca si abia acu-i descoperisi interviul, INCA mai poti vota interviul ei. CLICK AICI gen. Despre ea gasiti mai multe lucruri pa profilul de facebook pa persoana fizica. Salutari DE COSMAR tuturor!

ps: Cand am rugat-o pe Raluca Cincu sa scrie despre NeighborsVecini de cosmar  nu i-am dat nicio indicatie. Ma asteptam sa-mi trimita un articol cu diacritice, ca asa scrie ea. Nu stiu insa daca ea se astepta sa-i stric diacriticile ei cu paragrafe FARA diacritice. Asta se cheama AROGANTA GRAMATICALA sau cum? 😀

Comments

comments

3 thoughts on “Raluca Cincu despre Neighbors – Vecini de cosmar

  1. Pingback: Raluca Cincu despre Neighbors – Vecini de cosmarBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Vecini de cosmar 2

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !