Un nou concept: Puzzle Hunt

Un nou concept: Puzzle Hunt

 

Dupa ce am fost in peste 70 de camere de evadare (stiti voi, camerele acelea in care esti inchis 60 de minute si trebuie sa gasesti, in majoritatea cazurilor, cheia de final.

Saptamana trecuta am testat, insa, un concept nou: Puzzle Hunt. Diferentele fata de Escape-uri sunt fundamentale, desi puzzle-urile, luate distinct, nu sunt atat de diferite. Sa va zic 3 diferente fundamentale:

Puzzle Hunt Logo

1. Scopul jocului este sa gasiti o comoara. Nu cheie, nu sa deschideti usa cumva, ci sa gasiti comoara.

2. Usa e tot timpul deschisa. Nu va inchide nimeni, va puteti face de cap prin tot localul.

3. Daca la unele escape-uri ni s-a spus sa NU folosim telefoanele, aici suntem incurajati s-o facem. Fara telefon cu internet NU se poate termina jocul (ma rog, mai era o tableta acolo, cred c-o puteam folosi pe aceea).

Ma rog, ideea jocului este sa cautati intr-un bar unde alti oameni stau linistiti si-si beau berea. Noi l-am facut atunci cand nu era nimeni. Acei oameni si acea galagie ne-ar fi disturbat. Oricum nu am gasit comoara in timp util, dar asta (si) pentru ca nu prea eram obisnuiti cu conceptul (daca am mers la alt puzzle hunt probabil ne-ar fi mai usor).

Ca si defect, jocul este MULT prea liniar. Indiciul 1 duce la indiciul 2, de la indiciul 2 la indiciul 3 si tot asa. Practic, is mai multe persoane doar pentru a fi mai multe idei, impartirea responsabilitatilor fiind imposibila (e un singur puzzle de facut, deci pe ala trebuie sa ne concentram).

Puzzle Hunt

Acest Puzzle Hunt il gasiti la Pallets, iar pretul este de 45 de lei CONSUMATIA (platiti 45 de lei, intrati la Puzzle Hunt, apoi primiti un voucher pe care-l puteti folosi o saptamana). Avand in vedere acest detaliu, cred ca este printre cele mai ieftine optiuni de acest gen din Bucuresti. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook, dar si pe site-ul lor oficial. Despre aventura noastra au scris deja ceilalti membri ai echipei, Paul si Andreea. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

One thought on “Un nou concept: Puzzle Hunt

  1. Pingback: Un nou concept: Puzzle HuntBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !