Gasesc din ce in ce mai putine subiecte pentru acest blog generalist

Gasesc din ce in ce mai putine subiecte pentru acest blog generalist

 

 

 

Vad un film, fie ca vad acasa un serial, fie ca merg la cinematograf, scriu ulterior pe Cinemil.

Vad un spectacol de teatru: scriu pe LaTeatru.

Vad un meci: scriu pe LaStadion.

Ma uit la o emisiune politica, se intampla ceva nou in acest domeniu: scriu pe Politicalinescu.

Vreau sa scriu o chestie legata de educatie? Scriu pe EmilStudentulMinune.

Vreau sa scriu o lista de glume pe un subiect? Scriu pe Minunat.eu.

Vreau sa comentez ceva pe vlog? Scriu ulterior pe Blond.ro.

Ce ramane, ce nu este inclus in toate aceste categorii, ajunge aici. Aici, pe EmilCalinescu.Eu.

Ceea ce se traduce printr-o activitate din ce in ce mai redusa. Din ce in ce mai putine articole, pe teme din ce in ce mai dubioase. In general, experiente de viata (cum a fost mersul la pacanele), de exemplu.

Acum, intrebarea corecta este cum merg toate aceste nise. Caci nu toate merg la fel, nu toate-s la fel de frecventate. Si zic asa:

– Filmele merg bine. Am cititori de peste tot, nu doar din Romania. Unii chiar se iau dupa recomandarile mele (in mod soncant). Sta bine la cautari.
– Teatrul merge prost, cantitativ vorbind, dar am public de calitate. Blogul meu este cunoscut in industria teatrala. Sunt regizori, actori, critici care-mi cunosc acel blog. Si care ma stiu si pe mine, in persoana, pentru ca narcisistul de mine si-a pus poza pe acel blog.
– Politica merge prost. Uimitor de prost. Doar ca blogul ala are alta utilitate, e necesar din alte motive (pentru a evita sa scriu politica pe celelalte bloguri; politica miroase urat, sa o lasam izolata, intr-un locsor al ei).
– Articolele umoristice merg bine, blogul ala are si cautari interesante. Pacat ca un antivirus tembel, de cateva luni, inca-l vede virusat si toate eforturile mele de a repara situatia s-au dovedit zadarnice.
– Blondul e nou, are potential. Vrea sa ridice vlogul, dar ma astept sa fie, la randul sau, ridicat de vlog. Momentan rezultate deloc concludente.
– Blogul vechi, studentesc, are multi abonati. Trafic bun. Ma gandesc sa-l trec pe .blog. Inca ma gandesc.
– Fotbalul merge bine. Momentan merge uimitor de bine. Nu am trafic aproape deloc din Google, dar strict din Facebook am trafic bun. Foarte bun. Starneste patimi. Articolul cu Rapidul a starnit ceva patimi. Patimi, laude, injuraturi. Ceea ce, sa ne intelegem, ma bucura ­čÖé

Pentru acest blog generalist ce mai ramane? Pai:

– Scriu despre evenimentele offline care nu intra in categoriile de mai sus. De exemplu, conferintele.
– Scriu despre locurile in care merg, fie ca vorbim de localuri, fie ca vorbim de orase ori chiar tari vizitate. Legat de localuri, ma tenteaza sa imi fac blog special pentru ele vor avea cat de curand un locsor al lor.
– Scriu despre ce mai apare prin online. De exemplu, site-ul de injuraturi anonime (ma rog, p-acolo).
– Scriu despre evadarile mele. Tocmai fusai ieri la una, scriu zilele urmatoare despre ea.
– Scriu advertoriale┬áarticole pe care le primesc de la diverse persoane si pe care le vad drept provocari, caci le scriu pe teme pe care, probabil, nu am scris inca.

Primisem zilele trecute un sfat de la o persoana deloc fana a blogurilor mele: eu zic sa-ti mai inchizi din bloguri, ai prea multe nise. De fapt, vazand traficul, dac-ar fi sa ma iau dupa el, mi-as inchide mai degraba acest blog. Caci nisele merg bine si au logica lor.

Pana sa va intreb ce ati vrea sa cititi pe un blog generalist, va intreb ce blog din garderoba mea virtuala lipseste. Ma rog, si ce blog/uri ar trebui sa-mi fac. Caci planuri am destule ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !