Public speaking & voice training

Public speaking & voice training

 

Va povesteam zilele trecute despre ce urmeaza sa fac eu. Da, am participat la un curs de Public speaking & voice training. Nu-mi plac englezismele, nu-s fanul lor, dar in cazul de fata asta era denumirea cursului. Am mai jos si afisul, daca nu ma credeti.

Curs Public Speaking Smart Change

Nu va zic multe despre curs, doar 5 chestii, restul le puteti descoperi singuri:

1. Am fost doar doi cursanti. De obicei sunt vreo 5-6, poate mai multi. Acum s-or fi speriat de faptul ca urma sa merg eu. Tot raul spre bine: am putut exersa mai mult. E drept, cand sunt mai multi parca e alta senzatia cand vorbesti PUBLICULUI. Acum m-am simtit ca-n liceu, cand mergeam sa fac meditatie. Si atunci faceam meditatie alaturi de o colega, deci tot 2 eram.

2. Cursul este tinut de Cornelia Alexoi. Dansa este, atat la propriu cat si la figurat, UN PERSONAJ. Oricum vorbeste mult pentru ca are multe de spus, dar daca o mai si provoci. Iar pentru ca eu nu eram deloc pe dinafara subiectului, am tot provocat-o. Ne-a vorbit despre film, despre teatru, despre experienta ei de viata. Pe langa ce am invatat efectiv la curs pot spune ca am invatat multe din experienta ei. Tot respectul pentru dansa.

banner_SC3

3. Cursul, efectiv, s-a axat mai mult pe a doua parte din titlu: voice training. Au fost cursuri de dictie, cursuri de reglare a vocii (nu stiu cum as putea sa le numesc altfel). Daca la inceput ma temeam ca vor fi aceleasi chestii pe care le-am facut la celalalt curs, cu Amalia Sterescu, la sfarsit mi-am dat seama ca, in fapt, TOTUL a fost diferit. Nu ma incanta chestiile repetitive, asa ca ma bucur c-am participat la asa ceva.

Smart Change

4. Pe langa aceste cursuri, organizate de SmartChange, dansa mai organizeaza, in acelasi loc, si cursuri de scenaristica. Va spun sincer ca chiar ma tenteaza acest curs (il tine fiul dumneaei, scolit in Anglia).

Poza este luata de pe pagina de Facebook a firmei doamnei Alexoi, Ave Coluci
Poza este luata de pe pagina de Facebook a firmei doamnei Alexoi, Ave Coluci

5. Tot aici, la SmartChange, a fost si un curs de teatru. Absolventii (de fapt absolvente, ca-s 2 actrite, pe care le-am si vazut repetand) au un frumos spectacol sambata. E cel de absolvire, care se joaca constant, datorita succesului avut. Sambata, pe 14, merg si eu sa-l vad (habar n-am CAND se va mai juca). Stiu doar ca e sala mica, deci trebuie sa va faceti rezervare din timp. Intrarea este libera, dar nu prea sunt locuri (vedeti in calendarul din dreapta ca am trecut deja acest eveniment; aceasta paranteza va avea sens pana duminica, apoi, dupa ce voi sterge evenimentul din calendar, ea va deveni de neinteles). Mai jos este si afisul spectacolului, unde puteti vedea si LOCATIA SmartChange.

Cum stai cu dragostea

Cursul de Public speaking & voice training costa 120 de lei. Iar doamna Alexoi tine lectii particulare si pentru admiterea la UNATC. Am inteles ca are succes in acest sens. Apelati cu incredere la dansa, mai ales daca aveti probleme pe partea de tonalitate a vocii (daca trebuie sa vorbiti unei sali si aveti o voce … prea subtire, cum era cazul colegei mele de curs de sambata). Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

2 thoughts on “Public speaking & voice training

  1. Pingback: Public speaking & voice trainingBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !